25 Юли, 2017 00:16 1 806 3

Пламен, Иво, Dara и Pavell&Venci Venc' с обща песен (ВИДЕО)

  • dara-
  • пламен и иво-
  • песен
Пламен, Иво, Dara и Pavell&Venci Venc' с обща песен (ВИДЕО) - 1
Снимка: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

„Няма да си тръгнеш с друг“ е заглавието на новия проект на финалистите от X Factor Пламен и Иво. Песента с участието на поп сензацията, DARA, и двукратните носители на наградата на БГ Радио „БГ Дуо на годината“, Pavell & Venci Venc', е позната на публиката от концертите на турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy тази година. Официалната ѝ премиера онлайн и в ефир се състоя в петък (21 юли), катo за два дни видеото е гледано над 300 хиляди пъти. Това е втора колаборация на Пламен и Иво с Pavell & Venci Venc' след дебютния хит сингъл на братя Добреви „2 х 2“.

Първоначалната идея за „Няма да си тръгнеш с друг“ идва на Иво, а впоследствие двамата с Pavell развиват музиката и аранжимента на парчето заедно с DARA. В писането на текста се включва и Venci Venc’. Артистите и продуцентите им от „Вирджиния Рекърдс“ се доверяват на режисьора Люси Иларионов и заедно с него избират българското Черноморие за снимките на видеото. В първия кадър Иво демонстрира уменията си на голф игрището, а в следващите сцени двамата с Пламен са буквално в свои води. За братя Добреви, DARA и Pavell екстремните преживявания в морето не са новост, за разлика от Venci Venc’, който се качва за първи път на джет специално за видеото.

„Песента е с динамичен бийт и запомняща се мелодия, носи духа на лятото и искахме това настроение да се усети и във видеото. Благодарим на DARA и Павката и Венци, на Люси и целия екип за страхотния резултат!“, коментират Пламен и Иво.

Видеото към „Няма да си тръгнеш с друг“ е осъществено с подкрепата на Hell Energy Drink, a стайлингът на артистите е осигурен от Alexander Spade.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    3 0 Отговор
    Вече като видя фартове с дрон и ми се повръща...

    Коментиран от #2

  • 2 еммм

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    На мен па, като видя захаросани рапЕри и надраскани с татуси ..бля !
    Ама мода 'ко дасЪ праЙ ! Тия поне не са малолетни порнюхи !
  • 3 Анонимен

    1 0 Отговор
    Трудно за гледане и непоносимо за слушане.