Last news in Fakti

16 Декември, 2011 13:19 3 080 0

Актьорът Георги Стайков се е разделил с шведската си съпруга

  • софия-
  • георги стайков-
  • актьор-
  • разелен-
  • съпруга

Актьорът Георги Стайков, който от много години живее в Швеция, наскоро се е разделил с шведската си съпруга, призна самият той. Стайков e предимно в България не само заради ролята, която получи във втория сезон на сериала „Под прикритие“, но и заради края на брака си, писа bliasak.bg..

Той обаче не пожела да коментира подробности за личния си живот. За жена му е известно само, че когато преди години се запознали, Стайков й предложил брак буквално след два часа.

В началото на годината, на премиерата на филма TILT, в който Георги Стайков играе главна роля, той се появи със сина си Алберт-Николай. Актьорът е известен с участията си във „Вчера“, „Мисия Лондон“, „Нощем по покривите“, „А сега накъде?“ и други български продукции. В Швеция също развива успешна актьорска кариера, снимайки се предимно в ТВ сериали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА