Last news in Fakti

3 Септември, 2017 00:01 8 041 0

Защо Церсей и Брон от "Игра на тронове" нямат обща сцена

  • игра на тронове-
  • лина хийди-
  • церсей ланистър
Защо Церсей и Брон от "Игра на тронове" нямат обща сцена - 1

Замисляли ли сте се защо героите от „Игра на Тронове“ Церсей и Брон никога не са се появявали заедно в една сцена? Причината е, че актьорите Лина Хийди и Джером Флин са в сериозна вражда, съобщи Reddit.

Във финалния епизод на седми сезон Брон накара Подрик да си вземат "напитка", докато Церсей преговаря с Денерис и компания.

Твърди се, че актьорите не си говорят и отказват да бъдат заедно в една стая.

Сведенията са, че Флин и Хийди имали връзка през 2002 г., която е приключила много лошо. Изглежда доста пресилено, че една 15-годишна ненавист би засегнала професионалния живот на двама актьори, но е вярно, че двамата не се появяват заедно в „Игра на тронове“.

Според противниците на тази теория изглежда по-вероятно двамата да нямат взаимодействие на екрана, защото не е необходимо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА