20 Септември, 2017 13:02 1 867 3

Бегачка пресече финиш линията по много необичаен начин (ВИДЕО)

  • маратон-
  • финална линия-
  • бегач-
  • падане-
  • нараняване-
  • търкаля-
  • вашингтон-
  • щатски маратон

Жената паднала точно преди края на маратона и не можела да продължи напред

Мотивация, състезателен дух и непоколебима решителност са три от нещата, които един спортист трябва да притежава, независимо дали е професионалист или любител ентусиаст.
Благодарение точно на тези три качества, един от участниците във вашингтонския щатски маратон успя да пресече финалната линия по доста необичаен начин, заради което бе похвален от организаторите.

Точно преди финиша, бегачката паднала и се контузила много лошо. Тя не можела да продължи да бяга, но вместо да се откаже жената се дотъркаляла до края, като по този начин пресякла и финалната линия.

Филип Кинг, един от зрителите на маратона "Тунел Визъм" в Северен Бенд, публикува видео във Facebook, на което се вижда как Девън Билинг се търкаля по трасето, устремен към финиша.

Крал обяснява, че жената паднала много лошо на не повече от 10 метра преди края на трасето. След като разбрала, че не е в състояние дори да ходи, тя направила опит да продължи напред пълзешком. Това явно се оказало трудна задача, защото неравният терен наранил коленете ѝ. Ето защо решителната дама започнала да се търкаля напред.

"Тя завърши съвсем сама, без ничия помощ целия маршрут от близо 43 километра, въпреки че трябваше да се търкаля до финалната линия", пише в публикацията си Крал.

След като разбрала, че подвигът ѝ е запечатан на видео, Билинг пише в публикация във Facebook, че първоначално била смутена да разбере, че нейното необичайно завършване е заснето. След това обаче, тя видяла коментарите под него — подкрепящи, окуражителните и мили и изказващи възхищение. Това я накарало да се зарадва и въодушеви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпак

    7 1 Отговор
    Ако имаш цел, върви към нея! Ако не можеш, пълзи към нея! Ако не можеш, легни и лежи в нейната посока!
  • 2 Гостенка

    8 1 Отговор
    Браво!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Пръцко

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гостенка":

    Браво на КАКВО - че е отворила още работа на докторите да заличават последствията от безсмисленото ѝ упорство?!?