26 Декември, 2011 08:22 914 0

Лейди Гага в Япония в навечерието на Нова година

  • лейди гага-
  • япония-
  • фукушима

Записва песен в подкрепа на пострадалите от аварията във

Американската певица Лейди Гага ще се появи в предаване на японската телевизия NHK в навечерието на Нова година, предаде Франс прес. Предаването е в подкрепа на пострадалите от катастрофалното земетресение на 11 март, последвалото го цунами и аварията в АЕЦ "Фукушима-1".

Певицата ще запише послание и песен, които ще бъдат излъчени на 31 декември. Ексцентричната 25-годишна американка пристигна тази седмица в Токио за промоцията на последния си албум "Born This Way". Това е втората й визита в Япония след природното бедствие, отнело живота на около 20 000 души по североизточното крайбрежие на страната.

През юни тя участва в благотворителен концерт, организиран от музикалния канал MTV Япония за жертвите на катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА