Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 15:49 1 053 1

Лейди Гага дари 1 млн. долара за пострадалите от стихиите в Америка

  • лейди гага-
  • певица-
  • дарение-
  • пострадали-
  • урагани-
  • земетресение-
  • възстановяване-
  • разрушения

Моля се за пострадалите от тези природни бедствия всеки ден, написа певицата в социалните мрежи

Лейди Гага отново се доказа като щедра и състрадателна личност, чието голямо сърце откликва на болката и страданието на другите.

31-годишната певица обяви, че иска да помогне на хората, пострадали от природните бедствия, връхлетели Южна и Северна Америка през последните няколко седмици, пише в. Daily Mail.

В публикация в Twitter певицата обяви, че дарява 1 млн. долара, които да подпомогнат възстановяването на щетите, нанесени от опустошителните урагани, преминали през САЩ и Карибите и земетресението в Мексико.

"Към ежедневните молитви, които отправям, искам да добавя и дарение от 1 млн. долара, които да подпомогнат възстановителната дейност след ураганите Харви, Ирма, Хосе, Мария и земетресението в Мексико", написа изпълнителката.

Певецът получи похвала от своите фенове и последователи за проявената щедрост, като някои от тях дори я нарекоха "кралицата на благотворителността" и "ангел на щедростта".

Но тя не е единствената знаменитост, която прави дарение за пострадалите. Джъстин Бийбър, Бионсе, Джими Фалън, Кевин Харт, Пинк, Кейт Хъдсън са само част от имената в дългия списък със знаменитости, предоставили средства в помощ на пострадалите и за възстановяване на опустошените райони, припомня Contactmusic.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    3 0 Отговор
    А в българския форум, я ползват само за новина за да вземат някой лев и за капак на всичко и в мъжки род са я сложили..