Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 15:43 1 754 2

Жана Бергендорф: Саня е като моя майка

  • жана бергендорф-
  • певица-
  • ново начало-
  • наркотици-
  • скандали-
  • музикална кариера-
  • ново начало

Певицата разказа интересни подробности за дългия път, който извървя и новото начало, което я води напред

От момичето, което плени цяла България с гласа си в X Factor, до жената, която отряза косата си в последния си видеоклип, за да се освободи от грешките, Жана Бергендорф извървя дълъг път в кратката си музикална кариера.

Сега, след историята с наркотиците, двата ареста, премеждията в любовта и напускането на музикалната компания, която даде старт на кариерата ѝ, изпълнителката е тръгнала по нов път.

"Наркотикът за мен беше като едно хапче антидепресант, което ми помагаше да изляза на сцената и да изпея песента си”, сподели певицата тази неделя в предаването "Събуди се", когато разговаря с Мон Дьо.

Жана заяви, че след напускането на "Вирджиния рекърдс", тя е успяла сама да превъзмогне зависимостта си от наркотиците, след като седнала и дълго разсъждавала върху грешките си.

"Около мен се завъртяха хора, които ми подадоха ръка", разказа певицата, имайки предвид основателят на "Максимус" Иван Иванов-Айвън и Ани Скримова, която в момента била личен ПР на звездата.

За любовта си към Лео и онези неудобни и тъмни моменти от миналото си, Жана се връща с тъга, заявявайки, че всичко е започнало с несподелените чувства и нейното упорство да запази и залепи нещо отдавна счупено.

На първия си арест тя била с лека телесна повреда, защото с Лео влезли във физическа разпра. Това не бил първият подобен случай, споделя те.

Той често я обиждал. "Наричал ме е боклук, наричал ме е наркоманка."

Заради неговото отношение и този арест, тя още повече залитнала към наркотиците след ареста си. Тази случка я накарала да се чувства самотна и стресирана от факта, че името ѝ попада в негативните новини по всички медии.

За бившата си продуцентка Саня Армутлиева, изпълнителката говори топло и с добри чувства:

"Тази жена, като моя майка, е седяла и ме е хранила в Лондон, докато записвах "Самурай" при Саймън Кауъл", спомня си Жана и допълва: "Тя със сълзи на очи ми каза: "Моля те, ако някога решиш да се върнеш към българската поп индустрия, върни се при мен."

В момента Жана работи по свой собствен нов проект — "Дивас". Чрез него тя иска да открива млади музикални таланти и да ги обучава, но няма амбицията да става продуцент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 1 Отговор
    Успех!!!
  • 2 Десен

    3 1 Отговор
    Няма бивш наркоман, за съжаление. Пак и пак ще посегне. Първо сериозно препятствие и ще е звъннала на дилъра. Слаб характер е, личи и отдалеч. И в Брадъра се видя. Та тя беше абстинентна... Излизайки от там, вероятно пак се е "отнесла". Единствено може да и помогне изключването от тези среди и този начин на живот.