Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 00:30 11 711 14

Изневяра ли е, ако жена прави секс с жена

  • секс-
  • изневяра-
  • хомосексуална-
  • тройка

Или хомосексуалната изневяра е като всяка друга, причиняваща сътресения във връзката?

Изневяра ли е, ако жена прави секс с жена - 1
Снимка: Shutterstock

Една от най-популярните мъжки фантазии е тройка с друга жена. Затова може да се предположи, че за мъжете хомосексуалната изневяра на партньорката им не е голяма драма, а повод да развихрят въображението си. Но само ако става въпрос за еднократна изневяра, а не в случай, че любимата жена официално премине към отбора на лесбийките.

Всъщност има мъже, които дори биха насърчили половинката си да се среща с друга жена, стига той да бъде част от връзката им. Или иначе казано, мъжете нямат нищо против и дори са щастливи от факта, ако половинката им е бисексуална.

Що се отнася до жените, макар и да биха простили изневярата на половинката си с жена, не биха преглътнали представата как той е правил секс с друг мъж. В същото време жените са по-толерантни от мъжете към хомосексуалистите и дори се чувстват горди, ако най-добрият им приятел е гей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    27 17 Отговор
    Просто няма как да стане някоя да се катери по жена ми и аз да се правя че ми е все едно.Изневяра е с др.жена, това не означва обаче че съм ревнив а просто си пазя моя кеф това може да ме прави егоист но не и ревнив.

    Коментиран от #2

  • 2 Елиса

    10 16 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Изобщо не си ревнив . Категорично !
    Жена с жена си е изневяра , много ясно !
    И къв кеф ,ще ти е да се мъчиш с две жени и да гледаш отстрани ?!...
    Никви такива...Не !

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    45 4 Отговор
    Не е изневяра ако жена ми ме вземе и мен за тройка ;)..
  • 4 Лули

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "Елиса":

    Той няма да гледа отстрани...а, ще им маже гърбовете с плажно масло, докато те се мляскат... Аз не разбирам как жена, може да прави секс, с жена? Ако имат впредвид, използуването на вибратори? Лично не си падам по тройките и повечкото подобни изпълнения, но имам толкова развинтена сексуална фантазия, че бих ошашавил и двойка бисексуални садо-мазо нимфоманки, накуп. Даже мога да доведа до оргазъм едната, с батерия от 9 Волта за радио, докато другата ми налива в ухото шоколад, за да поумнея, понеже досега и не поумнях от бебе и насам? Но определено не бих се радвал Либовтъ ми муцка да се мляска с друг-или друга, пък и не е хигиенично...откъде да зная, дали няма да ми донесе бебо или сифилис? Сори, но връзката трябва да е само между дъ Менн ънд дъ Уоман, а не поли! Но с удоволствие бих нашибал с камшик, някоя мераклийка садо-мазо, понеже съм карал каруца с магаре и имам добър тренинг...с камшика де, не в СадоМазото.

    Коментиран от #6

  • 5 гощо

    15 2 Отговор
    Все си мислех че съм консерва с моето силно развити чуство за собственост,но като ви чета тука направо съм си яко разкрепостен!!!!!
  • 6 Елиса

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Лули":

    Ти си кошмар...
    Написаното сам разбираш ли се ???
    Дано реално си добре !
  • 7 Джентълменът русофил

    11 5 Отговор
    Не е изневяра, обида е.
  • 8 ХАСАН

    8 11 Отговор
    Ако използва дилдо или вибратор е изневяра ! Ама ако се лижат и целуват не е ..
  • 9 жомата

    8 10 Отговор
    земете пробвайте, пък тогава давайте мнения. И с жена сме пробвали и с мъж, като с мъж ни харесва повече. С жена, само ръгаш и няма насмогване...друго си е като имаш някой да помага и жена ти се побърка от кеф.
  • 10 Morgoth

    12 1 Отговор
    Не, но само ако жената е хубава и след това те поканят на тройка :)
  • 11 ьяаожьяао

    3 10 Отговор
    разбира се че не , както ако мъж прави секс с мъж , освен ако не е гей де , ако вегетарианец прави секс с лезбийка не е изневяра , ако е вегетарианец може и да е марсианец , ако е траавестит пък тогава въобще не се знае
  • 12 Изне Вярата

    4 13 Отговор
    Ааа изневяра не е ли, когато някой ти свърши мръсната работа - ти можеш да се правиш на ядосан, а след това винаги можеш да се напиеш на мотика и да се оправдаеш, че е заради изневярата?!
    Аз съм навит да ми изневеряват, кефа - колко да е кеф? Наистина ли под оная пола е най-големия кеф? Аре без да се престараваме. Женените сигуро с кеф чакаме да ни отърват от бремето па ако ще и друга жена да е...
    Жени БОЛ - кеф навсякъде, аре ся кажете, че българките не пущат, а )))) Аз обаче ще се ядосвам за моята, дето вече всичко съм и видял и знам??? Не сте у ред хора , ич не сте у ред...
  • 13 Иван

    4 3 Отговор
    Вени,
    бъркането в гащите на комшийката, изневяра ли е или не.????
  • 14 Кака Гинка

    1 1 Отговор
    Ако не е изневяра,нормалното семейството (връзка) нямаше да е "двойка",а "тройка"...