27 Ноември, 2017 14:23 14 801 4

ТОП 10 най-секси съпругите на милионери (СНИМКИ)

  • секси-
  • жени-
  • милионери-
  • богати-
  • милиардери-
  • съпруги-
  • сватба-
  • брак
ТОП 10 най-секси съпругите на милионери (СНИМКИ) - 1

Всеки иска живота на богатите и успелите – пари, коли, слава и... красиви жени. В тази класация обръщаме внимание именно на последното. Богатите и успели мъже се сдобиват по-лесно с красиви съпруги. Ето и най-секси съпругите на милионери по света.

Жизел Бюндхен
Късметът спохожда легендарния спортист Том Брейди не само в кариерата, но и в личен план. Сега футболистът е женен за една от най-желаните жени на планетата – Жизел Бюндхен. Той е оценяван на 180 млн. долара, докато тя – на 360 млн. долара. Но с такава съпруга, на Брейди едва ли му пука, че тя печели повече от него.

Елоиз Броди
Мъжът на Броди е Джон Пол Деджория – милиардер, който започва бизнеса си като имигрант от гръцко, италианско и американско потекло в САЩ. Самата Броди е бивша плеймейтка и не веднъж се е появявала на кориците на Плейбой. Те имат четири деца.

Кристи Хинз
Кристи Хинз е съпруга на компютърния гений и предприемач Джеймс „Джим“ Кларк. Той е създателят на Netscape. Кристи е модел и актриса, която е позирала за Sports Illustrated и Victoria’s Secret. Джим е с цели 36 години по-възрастен от Кристи.

Александра Николич Мелниченко
Андрей Мелниченко е руски индустриалец от Беларус. Той се нарежда на 11-то място сред най-богатите хора в Русия. Александра е поп звезда в Русия, както и модел. Двамата се женят през 2005 г., като на сватбата им присъстват звезди от ранга на Уитни Хюстън и Дженифър Лопез, като Джей Ло получава 2 млн. долара, за да пее на сватбата им.

Джорджина Чапман
Бракът на продуцента милионер Уайнстийн и младата Чапман вече е към края си, след 60-те обвинения в сексуален тормоз срещу него. Джорджина Чапман категорично заяви, че слага край на връзката им и не иска повече да бъде с такъв мъж. Чапман е с 24 години по-млада от Уайнстийн. Тя е бивш модел и актриса.

Талула Райли
Талула Райли е бившата съпруга на успешния учен и предприемач Илон Мъск. Райли е актриса. Двамата са живели заедно доста дълго преди да минат под венчилото, но две години след това слагат край на брака си. През 2016 правят нов опит да се съберат, но той също се проваля.

Мелания Тръмп
Третата съпруга на президента на Щатите – Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, е бивш модел, появявал се на кориците на Sports Illustrated, New York Magazine и Vogue.

Джери Хол
Джери Хол, съпругата на магната Рупърт Мърдок, е още един бивш модел. Тя е известна най-вече с това, че е бившата съпруга на Мик Джагър. След развода с него тя печели 40 млн. долара. Но какво са 40 млн. на фона на милиардите на Мърдок...

Миранда Кер
Миранда Кер и съпругът ѝ Еван Шпигел – създателят на ужасно популярното приложение Snapchat са започнали да излизат през юни 2005, като много скоро след това обявяват годежа си. Тя е с няколко години по-голяма от него, но той пък е с няколко милиарда по-богат от нея.

Ванеса Брайънт

Ванеса и успешният баскетболист Коби Брайънт се женят, когато той е едва на 17 години. Те са се срещнали, докато са снимали видео клип към песен и Коби е разбрал веднага, че това е жената на живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    12 4 Отговор
    Мелания Тръмп е най-арна!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Доналд Тръмп

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Нафарфорий":

    Стига бе, ти майтапиш ли се?
  • 3 Собственик на БМВ

    5 3 Отговор
    талула Райли е най-загадъчна - другите са ми ясни от чалготеките...

    Коментиран от #4

  • 4 Jack Bauer

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Собственик на БМВ":

    Направо си е No1 от всичките тук, като се има в предвид че повечето са бабички.