Last news in Fakti

4 Декември, 2017 12:09 1 311 0

Пътник симулира припадък, за да му отстъпят място в метрото (ВИДЕО)

  • метро-
  • обществен транспорт-
  • градски транспорт-
  • пътник-
  • припадък-
  • криза-
  • китай

Как да се сдобием с място в градския транспорт

Интересно видео от Китай придоби ужасна популярност в интернет през изминалата седмица. На него се вижда как мъж се преструва, че припада и получава криза, за да може останалите пътници в метрото да му отстъпят място.

Но това не е най-смущаващото в кадрите. На тях се вижда как "страдащият" мъж лежи и се гърчи на земята, а останалите пътници се разбягват в различни посоки, възможно най-далеч от него, вместо да се притекат на помощ на "припадналия".

Реакциите към поведението на китайците избухнаха в мрежата. Много потребители, попаднали случайно или не на клипа, изразиха възмущението си от поведението на пътниците.

Някои стигат до там да определят Китай като "най-ужасното място на света". Друг потребител споделя, че ако това се случва в Европа всички ще се опитват да помогнат на човека, а няма да го оставят да се гърчи на земята, камо ли да избягат колкото се може по-далече от него.

Вижте сами кадрите, които предизвикаха възмущението на интернет потребителите:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА