5 Декември, 2017 15:41 4 271 3

Най-младата кралица в света - смайващо умна и красива (СНИМКИ)

  • кралица-
  • принцеса-
  • кралство-
  • бутан-
  • крал-
  • принц

Докато светът говори за принц Хари и неговата годеница Мегън, ние ще насочим вниманието ви върху най-младата управляваща кралица в наши дни - кралицата на Бутан.

Тя се казва Джетсун Пема Уангчук и е едва на 27 години. Тя поема управлението на страната на едва 21 години, когато се омъжва за "Краля на драконите" или Джигме Хесар Намгиал Вангчук - кралят на Бутан, пише InStyle.

Младата кралица е живяла във Великобритания, където е учила международни отношения, психология и история на изкуствата. След като завършва висшето си образование, се връща в родната страна Бутан, където по-късно се омъжва за краля.

27-годишната кралица е инициатор на множество благотворителни акции и каузи, най-често свързани с опазване на околната среда.

През февруари мината година на кралското семейство се ражда наследник. Сега младото семейство се грижи освен за страната, а и за малкия си син.

Вижте сами колко красива и стилна е бутанската кралица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕразбирач

    18 0 Отговор
    Мога да я взема, без необходимост да ми присъждат титли! Хубавото си е хубаво! Със сигурност е далеч по-възпитана от днешните нашенки, западноевропейкките и т.н.

    Коментиран от #2

  • 2 Адвокат

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "НЕразбирач":

    Като я вземеш бе Гуджо, ще имаш ли пари за да я издържаш ?
    Защото както виждаш мадамата ще иска да ходи в чужбина по конференции и симпозиуми върху опазването на Околната среда,
    а не да ти става в 6:00 часа сутринта и да се вози в нередовния градски транспорт на г-жа Фандъкова в София, за да стигне до работното си място !
  • 3 doe

    3 0 Отговор
    Обаче краля малко Елвис Пресли прическа.