13 Декември, 2017 20:00 53 391 58

Сузанита разголи гръд в банята (СНИМКА)

  • сузанита-
  • орхан мурад-
  • певица-
  • гърда-
  • музика

15-годишната певица показа прелести

Провокативната тийнейджърка и ново излюпила се певица Сузанита показа гръд в нова снимка в социалните мрежи. Наскоро девойката навърши крехките 15 години, но това не ѝ попречи да пуска свои разголени снимки във Фейсбук.

На фотоса дъщерята на Орхан Мурад е само по халат, който е дръпнала настрани, за да се видят прелестите ѝ. Описанието на снимката гласи "#СтрогоЗабранено за хора със слаби сърца".

"Строго забранено" се казва песента, която Сузанита записа с фолк певицата Андреа.

Коментарите не закъсняха. Много потребители се чудят какво ли мислят родителите ѝ за това, че 15-годишната им дъщеря пуска свои полу-голи снимки в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    114 10 Отговор
    Аз като бях на нейните години си рових в пясъка

    Коментиран от #34, #50

  • 2 СссереМ

    170 17 Отговор
    Андреева,толкова ли няма новини,та ни занимаваш с някаква си начинаеща проститутка?
  • 3 Брат ми

    141 14 Отговор
    Боклук до боклука майно льо.

    Коментиран от #57

  • 4 Зимни гуми

    115 10 Отговор
    Хубаво е, че си е сменила усните със зимни гуми
  • 5 Stefko 88

    148 7 Отговор
    Това се прави съзнателно за да опростачава децата ви като й подражават по този начин се унищожава нацията която е доведена до морална и умствена деградация. От там очаквайте мултикултурализъм израждане на сексуалните отношения , потъпкване на националните расови идеали. След това обезличаването е пълно и всичко вече спокойно може да върви по дяволите. Такива като тази лигла се издигат в очите на децата ви като кумири и идеали за подражание и те лесно попадат в този капан , все пак тинейджърите са лекомислени и уязвими за пагубно влияние. Огледайте се и вижте как тази ненужна содомска помия ви се пробутва от всеки ъгъл от хора който стоят зад тези техни пионки и имат интерес да затъпяват децата ви. Защо същите не им предложат нещо по-смислено и ценностно? Защото нямат интерес от един силен и здраво стъпил на краката си мислещ и духом здрав решителен народ. Народ който не потдава и бойкотира този тип влияние, народ който е един колективен разум и всеки човек от народа разбира своята роля в този разум. Бойкотирайте телевизията не гледайте ! Бойкотирайте алкохола оттърсрте се от зависимостите си. Наркотиците за боклук а не модерен начин на живот. Семейство трябва да бъде вашата цел а не култ към малолетни проститутки като тази. Бъдете съпротивителни сила не попивателна. Спортувайте , четете,бойкотирайте с отказ от модерните им храчкоблизания и гадост и тогава може би имаме шанс да върнем избягалите обратно и да спрем разширението на най ценното което имаме кат

    Коментиран от #51, #52, #56

  • 6 Stefko 88

    31 4 Отговор
    разложението не разширението. Искам да кажа пиша от гсм
  • 7 Stefko 88

    82 3 Отговор
    Продадохме тец Варна-607разглеждания/ малката проститутка- 1011! Това ли ви е по-важно?
  • 8 сойкаПрисмехулка

    70 4 Отговор
    Еми това може да покаже и го разголва. Защо според вас, не демонстрира например умствен потенциал?
  • 9 Лост

    67 5 Отговор
    Във WWW, има 1 млн. порно сайтове и показват много по-добри неща от половината цица на тая пикла!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хасан

    61 3 Отговор
    Пресата не трябва да дава поле за изява на такива..това е педофилия,содомия..

    Коментиран от #13, #16, #18, #20

  • 12 Vasik Atanasova

    31 6 Отговор
    така се става певица

    Коментиран от #46

  • 13 Хасан от СТОЛЮПИНОВО

    21 13 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Содомията е примерно:
    Онова което направи Вашето момче с понито в Немския зоопарк , сети ли съм ???
    Тук содомия няма , Това е PR. хАСАНЕ

    Коментиран от #22

  • 14 Obay

    25 3 Отговор
    Събинче кви са тези статии....
    Дай нещо по сериозно и интересно..
    Пиши притчи!!!
    Кво се занимаваш с бубараци!?
  • 15 Пичкар

    19 2 Отговор
    Да благодари че го нема Тато...

    Коментиран от #17

  • 16 Ташунко

    12 15 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    Хасане, това твоето е Хитлеризъм, Салафитизъм, Ухахабибизъм, Живковизъм, СТалинизъм и прочие тоталитаризъм... Съдейки по историята от хиляди години насам, повечето лицемерие в света се изразява в идеята на властта: Правете онова, което ви казвам и което аз няма да спазвам! такива са били повечето по света. Какво те дразни в това, че тая муцарелка се е плюснала по мекица на снимката? Това е шоубизнеса - привличаш шарани, капят парици, срещу снимки на мекици...и после караш Баварки и лимузинки.... Кое ти харесва повече - гледката на снимката или ония увити в черни парцали уахабибита, които само очите им святкат под плата? Бас държа, че очите ти са разширени при вида на Сузанита, неглиже... - вероятно са нараснали зениците ти с 5 см? Ако бе омотана с парцали салафитка, щеше да пляскаш от кеф, така ли? Не забравяй, че човек гол се ражда и гол си отива от света.... Пий една студена вода, за да свалиш адреналина и погледни на снимката като на картина от Пикасо - това ще промени ъгъла на възприятие!

    Коментиран от #55

  • 17 Ташунко Сапа

    11 25 Отговор

    До коментар #15 от "Пичкар":

    Кой Тато го няма? Онова Правешко горделиво алчно тарикатче, което пращаше танцьорки на всеки надошъл тук, за да му се мазни и да сключи изгодна далаверка? Е, по-добре е, че го няма Тато! За съжаление подобните му Татовци са стотици хиляди все още на власт пряко и зад кадър. Затова не останаха и българи и България почти. И в десетия кръг на ада да е Тато и подобните му е малко! Жалко, че го няма Телериг - той щеше да ти покаже какво е Правосъдие и към Тато и към Боко и към останалите тук на власт. На 4 коня щеше да ги разпъне с вилица отзад.... Какво не и харесвате на Сузанита? Една млада, искаща да просперира, да кърти парици и слава мацка - това какво престъпление е? А вие, които повечето се подмазвате на шефовете си, за заплатка и бонуси, да не сте светци? Усещам завист в думите ви - яд ви е, че имате скрупули, нали? А на Златните, като сте по бански, нямате скрупули и се озъртате по ду..тата на разните Сузанити нали? Ей, лицемери сте големи май?

    Коментиран от #21

  • 18 Ташунко

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    И моля те, не си мисли, че харесвам жените да тръгнат дюз голи! Това е твърде разсейващо особенно за шофьорите.... Но чак и да им забраниш да ходят по тениска и кюлоти бермудки си е меко казано глупав тоталитаризъм. Един морал се гради с разбиране правилно, не със забрани! И на нас ни забраняваха да пушим цигари та се криехме зад тоалетните - това ли е смисъла? Трябва разяснение за ползите и вредите от всяко нещо, а не забрана за всичко! Прабабите ни не бяха пр..........ки, защото така мислеха, а не защото някой им забраняваше. Морала, е най-добър, когато знаеш плюсовете и минусите. Ала учителите са виновни - едните са крайни фанатици, а другите не обясняват достатъчно....
  • 19 Гост

    11 2 Отговор
    Е то па все едно видехме нещо...
  • 20 Ташунко

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    И за да ти докажа, че не съм предубенен извратеняк, който пропагандира тоталното изпростяване, което насаждат разни интереси и обслужват и министри и други тук, ще ти кажа, че арабите, които ходят облечени под слънчевите лъчи, а не голи, прилагат по-здравословното...бялата памучна тъкан предпазва от слънчевата радиация кожата. Но пък жените им с черните си чаршафи са изложени на по-висок температурен обгрев. Дедите ни затова и насред Лято са ходели с ленени и конопени ризи, срещу радиацията, а не защото религия го изисква, а прабабите ни са носели бели кърпи пак срещу радиацията. Но сега пък има шапки и кърпите са отживелица, освен в стилни модни селекции. Затова, че не бива да се отрича изцяло всичко! Ако Сузанита излезеше в чаршаф, повече ли ще ти харесва! Едва ли....

    Коментиран от #30

  • 21 Stefko 88

    16 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ташунко Сапа":

    Аз нямам шеф самонает съм и не се моля на никой а тая малката е поредната тъпа пикла. Говори за себе си.
  • 22 Stefko 88

    17 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан от СТОЛЮПИНОВО":

    Ми снимай дъщеря си и я качи някъде щом е ок
  • 23 Stefko 88

    13 1 Отговор
    Да ви кажа .... Отвратен съм от това че мислите,че си е в реда на нещата това . Отивам да се разходя да се проветря, че ми развалите деня.

    Коментиран от #24

  • 24 Хасан от СТОЛЮПИНОВО

    4 7 Отговор

    До коментар #23 от "Stefko 88":

    СпоЗащед мен щяхме да бъдем на едно мнение ако вие г- не . Не бяхте разглезено богаташко синче , И в СТОЛЮПИНОВО има хора които одобряват идеологията 88 (ако говорим за едно и също )
    По темата оправдавам момичето ,
    И наистина ПРЕДПОЧИТАМ моята дъщеря да е същата от това да работи ШИВАЧКА за 500 лв . (както в на баща ти фирмите)

    Коментиран от #28

  • 25 гамена

    18 3 Отговор
    Е как да не станеш педофил, това го хващам и му скъсвам вагината от секс, вече всичко е разрешено май.
  • 26 Механикът

    4 1 Отговор
    У гората ли си го намери бре?Тук не се знае кво ще хванеш.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Stefko 88

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Хасан от СТОЛЮПИНОВО":

    Аз съм син на работник и учителка, не съм богат а имам занаят и се трудя за да печеля. Независимостта не ми е дадена тя е резултат от тежък и упорит труд. Работа до през нощта ако се наложи .
  • 29 Пазарен Либерализатор

    6 2 Отговор
    .ах тоя грим, дето се не отмива и след баня...
  • 30 Пазарен Либерализатор

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ташунко":

    Значи при ядрен взрив спокойно можеш да се завиеш в бял чаршаф за да се предпазиш от радиацията.

    Коментиран от #33

  • 31 Ванката

    5 1 Отговор
    МИНДИЛ
  • 32 aads

    1 1 Отговор
    Педофилия
  • 33 Ташунко

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Пазарен Либерализатор":

    Слънчевата радиация вреди на кожата, ако прекалиш с облъчването и. То тя идва при определен интензитет, а дифракцията през слоевете на йоносфера, стратосфера, атмосфера намаляват и пречупват нейният интензитет и посока. Затова в повечето точки на планетата, освен в пустини и най-горещите зони не се усеща така жестоко.... Но взрива на ядренна бомба, ще те облъчи освен с огромни лумени осветеност отблизо, то и високата температура може да те стопи.... А най-опасна е взривната вълна също впоследствие, която ще се разсее далеч повече от самия епицентър на взрива. Тя помита всичко, освен това носи огромен радиационен облак като вълна и освен,ч е те трови, ами може да те убие и като ураган. Няма еднакъв взрив никъде в полеви условия - всичко е индивидуално.
  • 34 Kot'takoa

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "lol":

    Тя рови другаде !
  • 35 Morgoth

    19 1 Отговор
    Тъкмо щях да кажа, че е заприличала на чалга певица (т.е на проститутка) и се сетих, че е именно такава :)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 681

    8 1 Отговор
    Ало журналистите.... вие ги правите известни тез...... Нямам думи човекоподобни маймуни.
  • 38 МАК

    9 1 Отговор
    Аман от тази ЧАЛГа култура това трябва да се забрани със закон в България! Води само до деградация и затъпяване на подрастващите млади поколения!!
  • 39 Атанас

    8 2 Отговор
    Каква ли ще е след Пет години щом на петнайсет си е сменила джуките
  • 40 Сканията

    5 1 Отговор
    Дано се вразуми тоя петнайсет годишен боклук
  • 41 Павлин

    5 1 Отговор
    Ако вие журналистите не им обръщате внимание на тези боклуци разбрай чалгаджии те няма да се правят на интересни
  • 42 ГРОЗДАН

    3 1 Отговор
    СУЗАНИТА РАЗГОЛИ ГРЪД В БАНЯТА....

    МИ...С ДРЕХИТЕ ЛИ ДА СЕ КЪПЕ...???
  • 43 БГимето на младите под 18😂😂😂

    6 1 Отговор
    Охх моля ти се , не ме занимавай с тая Сузанита Мурад, дето ще ми става проститутка. Аз като бях на нейните години си седях в къщи и учех(не че и сега съм на нейната възраст😂😂😂😂, ама никога не бих направил такива тъпотии)
    Освен това сигурно към 100те си тона силикон , си е сложила още 200 и иска да се пофали ОТНОВО с тях. Абе мани в тая от мене. Скапана чалгаджийка смотана тъпа малоумна. Това дето го слат връсниците ми ся не е музика , просто е шум, като тая кифла-отзвука идва и си отива, заедно с нея. Помнете мили мои хора Metallica forever😂😂или па щутците.
  • 44 Светата Инквизиция

    4 1 Отговор
    Вече почвам възродена за нова работа.Трябват ми дърва за огрев и зяпачи и кибици. ХЛЯБ и чалгаджийки е новия ми дивиз. И клади.
  • 45 123

    4 1 Отговор
    За утре ако може пишете кога е направила първия м-инет,вдуги ден кой първи ѝ цепна халката+задната,не че ме интересува но трябва да има нещо просташко...
  • 46 Танашиба танахака

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Vasik Atanasova":

    Васил,стани ми гадже
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Иво 68

    3 1 Отговор
    Те това е демокрация по западна ценностна система...... Това си е жива реклама на децката порногрфия......
  • 49 месара

    1 0 Отговор
    това не е тя бе, това е монтаж, питайте баща и!
  • 50 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "lol":

    А аз си бърках в носа.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Не и давайте пари

    3 0 Отговор
    Оставете я без лев. Дайте и мотиката по цял ден да копа .
  • 54 Един ....

    2 0 Отговор
    Той , баща и само да види ....
  • 55 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ташунко":

    И бойковизъм - да не го забравяме.
  • 56 Рали

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Stefko 88":

    въпрос на личен избор дали да деграфираш или да еволюираш. но простотията е по-лесният избор.
  • 57 Ralitsa

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    80%
  • 58 Гост

    0 0 Отговор
    Скоро очаквайте порно клип от нея и то групово