Last news in Fakti

17 Декември, 2017 08:54 3 558 4

Как 64-годишна професорка "случайно" стана модна икона (СНИМКИ)

  • лин слейтър-
  • възраст-
  • пенсиониране-
  • мода-
  • модна икона-
  • възрастна жена-
  • моден блог-
  • стареенето

Лин Слейтър разбива стереотипите за жените над 60 годишна възраст

Как 64-годишна професорка "случайно" стана модна икона (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

64-годишната университетска преподавателка по социология Лин Слейтър разбива стереотипите за жените на преклонна възраст.

Подобно на много жени, Лин Слейтър не била развълнувана или въодушевена, когато започнала да изпитва физическите признаци на старостта. Тя се почувствала още по-зле, когато осъзнала, че с възрастта, освен нуждата от многобройни помади за разкрасяване, посивяването и окапването на косата и немощта, идват и неща като "пенсионирането", което означава, "че вие някак избледнявате и оставате на заден план, маргинализирани и невидими за света", обяснява тя.

Humpday. Barely hangin on. #currentmood #coat #bag #humpday #earrings #color

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on Dec 6, 2017 at 4:44am PST

Вместо обаче да се примири с ново отредената ѝ роля в обществото — на баба, облечена в удобни дрехи, която се грижи за внуците си — Лин се изправила срещу стареенето.

Bring it on...my terms of course ❤️😎🖤 #renewed #reset #shorthair #androgynous #sleeves #knitstagram #fall #relaxed #nyc #currentmood

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on Nov 20, 2017 at 6:36am PST

Професорът по социология в университета Фордхам се потопила в царство, отдавна свързвано с младите: модата. И по най-обективни стандарти тя го завладяла.

Така Лин се сдобила, съвсем случайно, с популярност, каквато не била и очаквала.

Тръгвайки си от модно ревю, където била обикновен наблюдател, университетската преподавателка срещнала своя позната, с която подхванали разговор, изведнъж двете били обградени от фотографи. Тогава 64-годишната Лин Слейтър решила, че модата е нейната стихия и тя трябва да създаде собствен блог.

Нейният блог има фенове от цял свят. Тя е позирала за модни марки като Valentino Eyewear, Mango и Uniqlo, а през февруари е подписала договор и с Elite Models London.

Днес Лин е много популярна и в Instagram, където има близо 300 000 последователи.

Тя показва на дамите в по-зряла възраст, че спокойно могат да експериментират и да бъдат в крак с модата, въпреки напредването на личното им време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 2 Отговор
    " Старостта е лошо нещо - хване ли те веднъж - отърване НЯМА !"
    Приятно е,че уважаемата г-жа Л.Слейтър се чувства добре, има добра фигура и има пориви за самоизява.
    Като професор по социология едва ли знае, какво е мотика.Тя трудно ще си представи даже,какво е да си тъкачка и да обслужваш 8 часа, на нощна смяна, десетина машини ....
    И за това, като пенсионерка сигурно и дават пенсия, с която трудно "свързва двата края ". За това има нужда от допълнителни доходи!? Да е жива и здрава !!!
  • 2 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    Модна мумия!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ogunaqso

    0 0 Отговор
    http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor