Last news in Fakti

24 Декември, 2017 19:22 11 411 12

Новата на Ицо Стоте манекенки имала връзка с мафиот

  • ицо стоте манекенки-
  • мафиот-
  • лудия-
  • ваташки-
  • чернева-
  • връзка

Анна-Мария Чернева била в обкръжението на Янко Ваташки-Лудия

Скандални подробности изплуваха относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и прочие, и прочие Анна-Мария Чернева. Източници от ъндърграунд средите твърдят, че новото гадже на бизнесмена Христо Сираков е била опасно близка с ветерана от кримихрониките Янко Ваташки-Лудия. В подземните среди бившата актриса от сериала „София – Ден и нощ“ е известна с доста пикантното си минало, като според упорития слух Анна-Мария е била и ВИП компаньонка при небезизвестния Стоян Стоянов-Златния. Апропо, разследваният за сутеньорство и педофилия Стоян Златния и Янко Ваташки са близки приятели, твърди в. "Галерия".

Тези дни името на Анна-Мария доста често се споменаваше покрай конкурса „Мис Плеймейт 2017“, в който тя участваше и спечели второто място след Нора Недкова. Масовото мнение е, че не Нора, а Анна-Мария е заслужавала победата. Покрай гостуването на моделката в кулинарно предаване заедно с Христо Сираков пък бе провъзгласена за годеницата на бизнесмена.

Ицо Стоте манекенки сам даде повод за това, като не скри огромните си симпатии към нея и й предложи брак в ефир. Анна-Мария, вярна на принципите си, не му отказа и медиите набързо ги ожениха. По-късно се наложи смуглата красавица да влиза в обяснителни режими как няма връзка със Сираков и си има друг, сериозен приятел.

Запознати от светските среди обаче се кълнат, че са виждали Анна-Мария да интимничи с Повелителя на манекенките. Вероятно, ако бе чувал слуховете около миналото й, Ицо Сираков щеше да се замисли, преди да й поиска ръката в ефир. За опасните й връзки се заговори още с участието на Анна-Мария в тв реклама, където стана известна с прословутата реплика: „Да пея?! И да пея са ме карали…“. „Защо не каже как Янко Лудия я караше не само да пее, ами и да свири, и как се гавриха с нея“, спомнят си анонимни източници.

По думите им, тя е била интимна приятелка с Ваташки, който неведнъж е организирал брутални оргии. Пак в подземните среди се говори, че Анна-Мария е имала вземане-даване със сводницата Вера Дзънгова, гадже на Стоян Златния. Преди няколко години Вера бе арестувана с обвинение за участие в престъпна група с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване имало именити манекенки, няколко фолк певици и светски бръмчалки. Все пак, няма официална информация дали името на Анна-Мария Чернева е присъствало в каталога на Стоян Златния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ето го тоз

    43 1 Отговор
    А ето го и този тъпак Христо Сираков, поне като ч.ка да го прави тайно, все едно аз да поствам във Фейсбук снимки на проститутките с които към бил, ама той го прави финно де- вечеря, бижута, май не го интересуват жените ами хората да го гледат
  • 2 Радо

    37 3 Отговор
    Тоя умрелия грездей може ли още да дига самальота?

    Коментиран от #5, #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Камагра

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Радо":

    Може да се окаже че се дупи а жените са параван, има такива случаи на гейове или бисексуални - толкова се притесняват какво ще кажат хората че непрекъснато са със жени
  • 6 Майната

    10 2 Отговор
    Е какво толкова , да се кефи на мацката щом е професионалиска. Че кой не иска порно мацка.
  • 7 шовинист

    18 1 Отговор
    Като чета сайтовете имам усещането, че в България има само бандити милионери и скъпо платени к. рви......

    Коментиран от #8

  • 8 555

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "шовинист":

    Бандитите милионери са синчета на бивши ДС-та окрали държавните активи, толкова пара само от държавата може да се открадне
  • 9 ХАСАН

    12 1 Отговор
    Да му се чудя на тоя Сираков...като можеш да спиш с тая за 100 лв на час да харчиш 5000лв
  • 10 Жан

    9 0 Отговор
    Евтини проститутки с лопата да ги риниш....
  • 11 Бйй

    6 0 Отговор
    Ицо стоте мастии.
  • 12 Съседа

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Радо":

    Не е задължително със самолета. Той ги чука и се хвали със езика. А като го гледам самолета отдавна му е за основен ремонт. Но парите вместо за ремонт ги дава за услуги с езика.