Last news in Fakti

3 Януари, 2018 14:20 2 233 2

Десислава Радева благодари на родна дизайнерка (СНИМКИ)

  • невена николова-
  • дизайнер-
  • мода-
  • десислава радева-
  • първа дама-
  • тоалет-
  • поява-
  • благодарности-
  • виенска филхармония

Първата ни дама се появи с изискан тоалет на празничния концерт на Виенската филхармония

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава се появи с изискан тоалет в първия ден от Новата година.

Българският държавен глава бе поканен на празничния концерт на Виенската филхармония, лично от австрийския му колега Александър Ван дер Белен. Това е чест, която роден президент получава за първи път.

В златната зала "Музикферайн" първата ни дама се появи в елегантна рокля в цвят пудра. Нежният нюанс е топ тенденция за сезон есен-зима 2017/2018 г. Пастелният цвят е нежен, но и чувствен. Перфектно се комбинира с телесни аксесоари, каквито бе подбрала и първата ни дама, пише сайтът Епицентър.бг.

Изборът на Десислава Радева безспорно я отличаваше от останалите дами, подбрали тоалети в тъмната гама, без това да я прави облечена неподходящо за подобно официално мероприятие.

Роклята на г-жа Радева е изработена от букле — вълнен плат, подходящ за зимните месеци. Материята е плътна, но носи елегантност, заради финото плетиво. Употребата й е широко разпространена в дизайна на тоалети от есенно-зимните колекции на световни модни марки. Буклето е предпочитан плат за направата на рокли, поли и сака, предназначени за официални събития и изискани мероприятия.

Множеството камъни Сваровски по линията на деколтето, талията и ръкавите на роклята пък са своеобразен жест към домакините от Австрия. Както е известно, кристалите се произвеждат от далечната 1976 г. във фабриката на чеха Даниел Сваровки, разположена на австрийска територия. От тогава до днес световни модни къщи като "Шанел", Диор" и "Ив Сен Лоран" ги използват за направата на декорации по дизайните си.

Часове след концерта във Виена първата ни дама Десислава Радева благодари лично на дизайнерката Невена Николова, автор на тоалета й: "Просто NEVENA! Благодаря ти!", написа президентшата.

Моделиерката също публикува няколко снимки на Радева към които написа:
"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата."

В последните редове Невена Николова е приложила и два линка към медийни публикации за тоалета на първата ни дама, като най-горният води към, който бе сред първите показали снимки от концерта от австрийската зала "Музикферайн" и коментирали безупречния стил на Десислава Радева.

Съпругата на държавния ни глава не за първи път залага на тоалет с марката. По време на срещата на НАТО в Брюксел през юни м.г. г-жа Радева застана редом до най-изисканите първи дами от цял свят — Мелания Тръмп и Бриджит Макрон, с елегантна рокля на родната дизайнерка. Тоалетът от френска дантела и с цвят слонова кост бе сред най-коментираните й творения и събра множество положителни отзиви.

Родната дизайнерка Невена Николова е известна извън границите на страната ни. Нейни тоалети носеха гости на сватбата на сестрата на Херцогинята на Кеймбридж — Пипа Мидълтън. Творения на родната майсторка на иглата са избирали и членове на британското кралско семейство.

Модният експерт и PR проф. Любомир Стойков оцени високо тоалета на Десислава Радева. В пост в социалната мрежа той адмирира избора на роден дизайнер (в конкретния случай Невена Николова) и определи визията на първата ни дама като консервативна, но изключително женствена.

"Десислава Радева спази два мои принципа, които отстоявам за такива ситуации — да е облечена от български дизайнер (в случай — Невена — Лондон) и да е издържана в духа на по-консервативния шик, но не за сметка на женствеността. Комплименти за избора на г-жа Радева и ръкопляскания за впечатляващия тоалет на Невена (Nevena Nikolova), изработен от розово букле и изобилие от богато нюансирани кристали Сваровски!", написа проф. Стойков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    15 3 Отговор
    Мислех, че президента я е изгонил вече да не го излага, а то не било така
  • 2 SSS

    5 5 Отговор
    Много е красива и умна! Все положителни качества, БРАВО!!! Да и е честита и успешна новата 2018 година!!!