Last news in Fakti

15 Януари, 2012 08:02 1 095 1

Сватбено изложение в Бургас

  • сватба-
  • бургас

Най-новите тенденции в сватбените тържества ще бъдат показани от 10.00 до 18.00 часа в Културен център "Морско казино" в Бургас. В едно от най-романтичните места за сключване на брак в морски град, всеки гост може да види кои са последните модни тенденции и услуги около организацията на мечтаното сватбено празненство.

Модно ревю с булченски рокли и сватбени костюми, декорации на сватбени торти и пъстра украса от цветя, разнообразни и оригинални предложения за брачни клетви и сватбени покани са само част от богатата и разнообразна програма, която очаква всеки посетител на второто поред изложение "За вашата сватба мечта", съобщава от Община Бургас.

За доброто настроение на гостите по време на атрактивното събитие ще се погрижат изпълнителите от струнен квартет "Вива", фолклорни състави и DJ-и. Освен представените от Асоциацията агенции в шоуто ще участват още сладкари, декоратори, фотографи, стилисти, гримьори и др.

Сватбеното изложение е с вход свободен, а за всеки гост организаторите са подготвили изненади и томболи с награди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Младия пор-вече стар

    0 0 Отговор
    Пет пъти се жених.А стига толко.