17 Януари, 2018 11:12 5 251 2

Луна осъди Динко (СНИМКА)

  • динко-
  • луна-
  • пари-
  • съд

Фолк дивата си чака парите за счупените очила от ловеца на бежанци

Двама от най-обсъжданите участници от риалити формата Биг Брадър: Most Wanted стигнаха до съд. Поп фолк звездата Луна най-накрая осъди Динко за чифт очила, които той счупи по време на кавга с певицата.

Ямболията качи снимка във Фейсбук на уведомлението, което е поучил за дължимата сума. Под снимката той пусна коментар за Луна: "Да влачи..." последван от смеещи се емотиконки.

След като строши на две очилата на Луна, поп фолк певицата побесня и започна да напада физически съквартирантите си, което доведе и до изгонването ѝ от Къщата.

От документа става ясно, че ловецът на бежанци трябва да ѝ изплати сумата от 1665 лева, което е 10 пъти сумата на счупените от Динко очила, както обяви и Биг Брадър още в къщата.

Припомянме, че пред камерите на реалити формата Луна обяви, че цената на лъскавите слънчеви очила е 5000 долара, което според уведомлението е лъжа. Дори самият Динко публикува скрийншот от карнавален магазин, където същите очила се продаваха за по-малко от 10 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страшен скрийншот

    14 0 Отговор
    С какво го снимахте тва през монитора,много Ви е ретро техниката.
  • 2 Хомофоб

    11 0 Отговор
    Как да не струват 5000долара.
    Иска й се.