Last news in Fakti

18 Януари, 2018 11:41 20 871 8

Тридневна процедура прави нов белия дроб на пушачите

  • белия дроб-
  • процедура-
  • пушачи-
  • изчиства

Има ефективна система за очистване на белия дроб, която трае само три дни и може да се провежда периодично от пушачите

Тютюнопушенето е зависимост, която в началото изглежда като доброволен избор. Добре е, ако успеете да се спасите от този вреден навик и да опазите здравето си. Но повечето пушачи, макар и да знаят със сигурност за вредата на цигарите, не могат да ги откажат. Истината, че ако имаше право на избор, вашият бял дроб никога не би избрал да пуши. Има обаче ефективна система за очистване на белия дроб, която трае само три дни и може да се провежда периодично от пушачите, както и от тези, които са се отказали от този вреден навик, но още не могат да се отърват от пушаческата кашлица, пише zdrave.to.

Два дни преди да стартирате, изключете от менюто си прясно мляко, сирене и кашкавал. Вечерта преди първия ден от изчистването изпийте два билкови чая (букет от билки) - това е полезно за червата.

1. Изпийте преди закуска сок от два лимона, разреден в 300 мл вода. Прясно изцеденият лимонов сок е богат на антиоксиданти, които се справят със свободните радикали и алкализират средата в организма.

2. Между закуската и обеда изпийте 400 мл сок от моркови, чиято функция е да алкализира кръвта.

3. По време на обяда изпийте по избор: ошаф от сухи плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или със сушени сливи. Сушените плодове съдържат калий, който ще тонизира целия организъм.

4. Преди сън изпийте 400 мл сок от червена или от черна боровинка (може и от замразени плодове). Като заместител може да се направи и сок от нар. Той помага да се справите с бактериите, предизвикващи белодробни инфекции.

5. Всеки ден вземайте топла вана. 20 минути са достатъчни, за да се отделят токсините през кожата. Още по-добър ефект се получава при потенето в сауна.

6. Последният етап на очистването е инхалацията. По старомодния начин кипнете вода с 10-15 капки евкалиптово масло и подишайте парите с наметната на главата кърпа.

След тези шест стъпки вече ще дишате по-леко. А колкото повече кислород получавате, толкова по-добре ще работи и мозъкът, толкова по-добре ще се оросяват и крайниците. Много скоро след като сте изчистили белия си дроб, ще започнете да мислите по-трезво, концентрацията ви също ще се подобри.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ве да

    42 5 Отговор
    След това "лечение" най-много да станете вегераст с рядко щастие :)
    Пълни глупости са това, ама пълни ! Ще пушиш 20 г и за три дена чисто нов и "един мармот завива шоколад" ха ха
    Не четете тия глупости, години трябват за очистване години и въпреки това последствия пак има !
    Казва ви го човек които от 12 г не пуши, но пушеше по 2,5 - 3 кутии на ден повече от 20 г !
  • 2 Дългоиме

    22 1 Отговор
    ...и клизма
  • 3 Tre

    13 3 Отговор
    Егати тъпотията!!!! Това е супер куха програма... и менте на всичкото отгоре!!!
  • 4 Иван

    6 2 Отговор
    От пушачите можете да чуете всякакви глупости за оправдаване и залъгване на наркотичната им зависимост, в това число и въпросната статия.
  • 5 ГШВ

    11 0 Отговор
    Венче , най те харесват , като им говориш за секс :)))
  • 6 Sliven

    12 1 Отговор
    А за пиячката какви процедури са нужни..?!
    С боза и айран става ли..? Алкохола е по голям враг от цигарите!! И на бутилките също трябва да пише; Пиенето убива и води до цироза!!
    И друго по страшно,че алкохола е лош съветник!! Под негово въздействие се вършат какви ли не ужасни неща!!
  • 7 Има начин

    0 0 Отговор
    Има начин да заличите действоето на цигарите върху белия дроб. Не става за три дена, а по-скоро за няколко месеца. Първо си продавате къде що имате имоти, ако не стигне продавате и единия си бъбрек. Със спестените пари си купувате на черно бял дроб и отивате в тайна клиника да ви го наместят. Внимавайте да не купите бял дроб от друг пушач. После пак пушете, но предполагам няма да имте повече какво да продавате за нов дроб след 20 години. Успех!
  • 8 Има начин

    1 0 Отговор
    При алкохолизъм: за черен дроб същата процедура както в предния ми коментар (7), но си купувате черен дорб. Успех!