30 Януари, 2018 13:15 16 680 5

Яни от "Фермата" свали вдовицата Виолета

  • фермата-
  • риалити-
  • победител-
  • яни андреев

Победителят от "Фермата" си отиде от формата не само с парична награда

Яни Андреев, който спечели последния сезон на риалити шоуто "Фермата" свали друга участничка от формата - вдовицата Виолета Тодорова, съобщи "Телеграф".

Романсът между тях започна още в предаването. Опитите за свалка започнаха тогава, но Виолета не отвърна на Андреев.

Месец и половина след края на предаването Яни успя да изпълни мечтата си – да види прасковката на Вили, както самият той се изрази в един от епизодите.

Във "Фермата" двамата имаха доста закачки, но не престъпиха границата, макар да показаха няколко целувки и масажи пред камерата. След като беше избран за победител Яни заяви:

"С Вили си прекарвах страхотно вътре и не мислехме непрекъснато за играта. Това направи престоя ни там много ползотворен и премина леко, без напрежение и битки. Отношенията ни в момента са чисто приятелски и 100% ще си останем такива и след предаването".

Очевидно вече приятелството им е преминало в нещо повече. За зрителите остана тайна какво мисли майката на Яни за Виолета, която е вдовица и има две малки деца.

Двамата влюбени си направиха романтична екскурзия до Берлин, където гостуваха на колегата им от шоуто Иван Гинчев и неговата съпруга, които са в очакване на второто си дете. От щастливите снимки в социалните мрежи се вижда, че те са се наслаждавали максимално на времето си заедно и са обиколили някои от най-интересните места в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    42 5 Отговор
    Сигурно не се е хванала с него защото спечели парите - това е случаеност ...

    Коментиран от #3

  • 2 Зайко бесния

    16 2 Отговор
    Ше се порежа по тоз повод
  • 3 причината

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Може би ще се радва само да ги брои ?
  • 4 Той

    12 1 Отговор
    я свалил ,аз мислех че е обратното !
  • 5 Били

    0 0 Отговор
    Отидоха кошерите 😂😂😂😂