Last news in Fakti

31 Януари, 2018 15:19 10 029 9

Порно актриса отрече да е имала афера с Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • порно-
  • актриса-
  • афера-
  • мелания-
  • стефани клифорд-
  • сторми даниълс

Платили й 130 000$ да премълчи, че е имала сексуални отношения с милиардера

Американска порно актриса отрече да е имала афера с Доналд Тръмп, по времето, когато той вече е бил женен за Мелания Тръмп.

Порнозвездата Стефани Клифорд, известна с творческия псевдоним Сторми Даниълс, отрече медийните спекулации в изявление, разпространено от адвоката й Кийт Дейвидсън, пише dir.bg.

На 12 януари тази година Wall Street Journal съобщи, че по време на предизборната кампания на Тръмп е била платена сумата от 130 000 долара на Сторми Даниълс, за да премълчи, че е имала сексуални отношения с милиардера през 2006 г.

От Белия дом отрекоха тези твърдения.
След това Мелания Тръмп обаче не придружи Доналд Тръмп на Световния икономически форум в Давос и това породи спекулации за отношенията в първото американско семейство. В миналото Мелания защитаваше открито съпруга си срещу обвиненията за сексуален тормоз и посегателства, отправени към него.

По повод спекулациите за отношенията между Мелания и Доналд Тръмп говорителката на Първата дама Стефани Гришам ги определи като напълно неверни и каза, че Мелания се е концентрирала върху своята роля на Първа дама и върху семейството си.

Миналата седмица сп. "In Touch" публикува интервю на Сторми Даниълс от 2011 г., в което тя твърди, че е имала сексуални отношения с Тръмп през юли 2006 г. по време на турнир по голф близо до езерото Тахо. По това време Мелания Тръмп тъкмо била родила син на Тръмп.

Вчера вечерта, докато американците слушаха речта на Тръмп в Конгреса и следяха какво ще е поведението на Pървата дама, порноактрисата участва в емисията на популярния телевизионен водещ Джими Кимел в телевизия ABC. Тя обаче отказа да отговаря на неудобни въпроси и се смееше смутено, когато такива ѝ бяха зададени. Когато водещият Кимел ѝ прочете пасаж от интервюто ѝ за сп. "In Touch", актрисата възкликна: "Мислех, че съм поканена в ток шоу, а не във филм на ужасите".

Междувременно след речта на Тръмп, в медиите бе коментирано, че усмивките на Мелания са се броили на пръсти по време на словото на съпруга ѝ. Най-широката си усмивка тя отправи само при влизането си в залата. През повечето време Мелания Тръмп запази обичайното си сдържано изражение и това накара коментатори да се опитват да тълкуват избора на тоалета ѝ. Тя беше избрала кремав костюм с панталон. Според анализатори така тя правела шеговита препратка към демократката Хилари Клинтън, която обича да носи костюми с панталон.

Според други анализатори кремавото бяло е шеговита препратка към тоалетите, които демократките в Конгреса избраха да носят миналата година в знак на защита на правата на жените срещу новоизбрания президент, поканен тогава да говори пред двете камари на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    47 2 Отговор
    И аз отричам да съм имал афера с нея..., за съжаление!
  • 2 СВАКО

    33 0 Отговор
    Нямам пари иначе с удоволствие бих и съдрал шлифера.

    Коментиран от #4

  • 3 цун кай уй

    3 1 Отговор
    душата дай да топна един път чичо к...чо пък аз ще кажа на всички че не е вярно
  • 4 Патето Яки

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "СВАКО":

    Свако то се види че нема шлифер връз нея, така че по добре и отупай котето.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Моралист

    2 0 Отговор
    КАЛПАЗАНКА......КАК МИ СЕ ИСКА ДА Я НАПЛЯСКАМ.......!!!!!!
  • 7 боцко

    1 0 Отговор
    Трьмпи е пич
  • 8 Мерачко

    0 0 Отговор
    Аз пък съм имал няколко афери с нея,жалко,че тя не знае!
  • 9 цоле

    1 0 Отговор
    от аферата още ме боли ръката