4 Февруари, 2018 12:20 9 513 0

Голяма българска актриса се почупи при нелеп инцидент

  • стефанова-
  • крак-
  • счупване-
  • тава-
  • картофи-
  • подхлъзване

Причината е ... тава с картофи

Тава с картофи е причината голямата актриса Мария Стефанова да си счупи крака. Неприятната случка е станала в Швейцария, в дома на дъщеря й Елена, плод на любовта им с покойния вече художник Христо Стефанов, пише „Телеграф”.

Примата на Народния театър решила да зарадва с кулинарна вкусотия наследницата си, която е дизайнер в голяма часовникарска фирма в страната на кравата Милка, пише "Блиц". С горещата тава с печени картофи хукнала към хола да я сервира веднага на Елена и съпруга й, но в коридора се спънала и паднала на плочките.

Обядът бил зарязан на мига и младите закарали в болницата 78-годишната звезда от „Любимец 13”, „Всичко е любов”, „Вчера” и куп други култови филми. Докторът прегледал актрисата, а рентгеновата снимка установила счупване на кост.

Към днешна дата фрактурата е отшумяла и коста в крака е зараснала. Мария Стефанова си е вече в България, тъй като й предстои голямо завръщане на сцената на Народния театър. Актрисата се готви за премиера на 26 март, а представлението, в което ще участва, е „Три високи жени” от Едуард Олби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА