8 Февруари, 2018 11:14, обновена 8 Февруари, 2018 12:02 3 745 5

Деси Фотосесията маха циците и джуките

  • деси фотосесията-
  • деси димитрова-
  • силикон-
  • гърди-
  • пластична операция

Плеймейтката поема по нов професионален път

Една от най-нашумелите плеймейтки напоследък Деси Фотосесията заяви, че си маха силиконовите гърди. Тя потвърди слуховете, че е оперирала носа си и призна, че ѝ предстоят две сериозни хирургични намеси - намаляване на гръдната обиколка заради гръбначно изкривяване и махане на силиконовите устни.

"Вече започнах с корекциите, защото искам да изглеждам естествено, както преди. Решението е главно заради килограмите, които свалих. Отслабнах с 15 кг, бюстът започна да ми тежи, имах сериозни болки в кръста, всъщност бяха по цялата дължина на гръбначния стълб. Имам по 450 кубика във всяка гърда, ще ги намаля на 310. Сега съм 48 кг, виждам, че в чужбина се харесва натуралното и истинското, а искам да пробия извън граница. Направих много промени - махнах екстеншъните и се подстригах на късо каре, свалих изкуствените нокти, не съм ходила на солариум от няколко седмици. Край на този живот", обяви сексапилната брюнетка пред в. "Телеграф".

"Ще отстраня силикона в устните в Турция, докторът ме предупреди, че ще боли, знам, че белезите ще са сериозни, но съм го решила твърдо. Скоро имам рожден ден, ставам на 30 г., това е подарък от мен за мен. Ще дам около 15 хил. лв.. сумата не е съвсем точна, тъй като в момента обсъждаме дали да не изчистим само горната устна", допълва Деси.

Въпреки, че ще се отърве от част от силикона, Деси не се обявява против пластичните интервенции и дори се подложи на ринопластика.

"Направих си коренция на носа, пипам съвсем леко. Не искам прословутото чипо носле, сигурно хората ще кажат, че звучи глупаво да искам естествена визия, а да оперирам носа си, но след драстичното отслабване той изглеждаше зле, супер тънък, не стоеше естетически красиво", завършва плеймейтката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 впечатлен

    9 1 Отговор
    Какво е това същество горе на снимката? И то ли спада към виповете на България? Кога ще гледаме съществото в някое от прекрасните предавания по Нова? То като се замисли човек, кой ли нормален би се съгласил да участва в такова предаване? Ако се опитваш да докажеш, че са те възпитавали добре в детските ти години, биваш охулван, унизяван, организира се цяла банда против теб, подлагат те на всякакви мъчения и обиди. Ако пък се опиташ да се приобщиш към простаците, наречени випове, нивото ти пада под морското равнище. А народът гледа и се кефи. Голямо зрелище! Жалкото е, че до този Божи час някак представата какво е това вип-персона никак не е ясна. Все повече става ясно какво точно означава утайка на обществото.
  • 3 Гост

    9 1 Отговор
    Че то, като махне силикона, нищо няма да остане!
  • 4 112

    8 1 Отговор
    Няма връщане назад, като су урунгeл такъв си оставаш.
  • 5 Джукелан

    6 0 Отговор
    Прост човек и силен вятър спирка нямат!