22 Февруари, 2018 10:47 2 752 3

Аштън Къчър: Гладувах седмица след раздялата с Деми

  • аштън къчър-
  • гладува-
  • седмица-
  • раздяла-
  • развод-
  • деми мур

Актьорът преминал през дълъг период на възстановяване

Наскоро чаровникът Аштън Къчър издаде някои любопитни факти около раздялата си с Деми Мур. Въпреки че в средите се говореше, че актьорът е сложил край на отношенията си с красавицата и не му е било трудно да превъзмогне развода, всъщност се оказа, че Аштън е преминал през дълъг период на възстановяване, пише woman.bg. Той сам сподели в интервю, че е бил толкова натъжен от раздялата, че не се е хранил цяла седмица.

Къчър се отдал на духовно лечение като оставил ангажиментите, телефона и компютъра си надалеч и се отдал на уединение в планината за седмица. Носел със себе си единствено тетрадка, химикал, вода и чай. По време на своето уединение Аштън пишел писма до всички жени, които някога са го наранили.

„Започнах да халюцинирам на втория ден, което беше фантастично. Разполагах с енергията си и тренирах Тай Чи. През цялото време описвах всяка връзка, която ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата на всички в последния ден. Чувствах се чудесно, разчистих душата си и махнах злобата, която таях в себе си“, споделя Аштън.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г. Разводът им продължи цели две години. „Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжаление понякога се провалят“, разкрива още актьорът.

В момента Аштън е щастливо обвързан с Мила Кунис и двамата вече са горди родители на две деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТАСС

    5 1 Отговор
    Тоя и Макрон са от една партия.