Last news in Fakti

1 Март, 2018 00:30 4 904 6

Хенри - секс машината с английско чувство за хумор

  • хенри-
  • секс кукла-
  • робот-
  • интелект-
  • хумор-
  • поезия-
  • хармъни

Освен секс, той може да ви предложи масаж или да ви рецитира любимите ви стихове

Ако някой ден роботите превземат човечеството, то няма да е със сила, както предричат фантастичните филми, ами ще е... благодарение на секса, пише woman.bg. Индустрията на секс-куклите отбелязва страхотен подем в последните години, като от няколко месеца насам технологичният напредък започва да става направо хиперреален. Благодарение на развитието на изкуствения интелект, освен красива силиконова секс-кукла, която да използвате по предназначение, вече можете да получите компаньон, приятел или направо половинка, която да обучавате. Някой като Хенри, например – първата секс-кукла, създадена специално за жени, която е снабдена с изкуствен интелект:

Хенри ще излезе на пазара по-късно тази година, като във Великобритания ще се разпространява от компанията RealDoll, известна с предлагането на огромно разнообразие от класически силиконови модели. Висок 180 см в изправено положение, Хенри тежи едва около 38 кг. Той ще бъде снабден с изкуствен интелект и ще умее да говори с британски акцент, като засега темите, по които се очаква да е капацитет, са типично британски и ще включват местни телевизионни поредици и филми, шеги (с английско чувство за хумор) и романтични фрази. Роботът дори ще може да рецитира стихотворение или текст на любима песен.

Мускулестото му тяло изглежда абсолютно перфектно, но то, както и интимните му части, все още няма да бъде роботизирано. За сметка на това главата му ще се може да прави мимики, устата ще се отваря, когато говори, а очите ще мигат и ще са снабдени с камери, които да помагат за самообучението му. За управлението на Хенри ще бъде използвано приложение, което може да се свързва с iPhone или таблет. Силиконовата кукла ще е даже нещо повече от „истински“ мъж, тъй като ще говори единствено и само, ако го попитате нещо.

Всяка част от Хенри може да бъде поръчана специално – включително и формата и размера на неговото мъжко достойнство – най-важния елемент при поръчването на секс-кукла.

Цената вече е ясна - той ще струва между 8 и 11 хиляди паунда (17 – 24 хил. лв) в зависимост от екстрите, с които си го поръчате. Ако дебютира успешно на пазарите във Великобритания и САЩ, Хенри ще може да бъде доставян по целия свят и ще бъде адаптиран според нуждите и родния език на съответните клиентки.

Хенри е „създание“ на компанията Realbotix, основана от Мат Макмълан в Сан Диего, Калифорния. 48-годишният Макмълан смята, че жените имат същите проблеми със самотата, като мъжете.

„Хората ги наричат секс-кукли, но всъщност става дума по-скоро за компаньони – това е, което искат основно нашите клиенти. В този компютърен свят, хората започват да губят човешкия контакт...“, казва Макмълан, който е убеден, че бъдещето на индустрията е именно в изкуствения интелект.

Daily Mail цитира експерта по математика от Харвард д-р Кати О'Нийл, която смята, че освен добра компания за жените, Хенри може да е полезен и за техните мъже.

„Как да не обичаш подобна играчка? Възможно е тези кукли дори да се представят по-добре от съпрузите в определени случаи и не само в спалнята. Това би могло да окуражи истинските мъже да разберат от какво действително се нуждае жената до тях. И ако роботите могат да ги мотивират да правят масажи и да изхвърлят боклука – още по-добре“.

Освен Хенри компанията Real Doll предлага още мъжки модели секс-кукли модели, макар и не роботизирани. Това например е Нейт:

Но като цяло в индустрията мъжките секс-кукли са изключение, тъй като сегментът на търсенето е 95% доминиран от мъже-клиенти. Затова и първото произведение, снабдено с изкуствен интелект, с което Realbotix привлякоха вниманието на целия свят миналата година, беше от женски пол: секс-куклата Хармъни, която освен че изглежда добре, умее и да поддържа диалог на доста добро ниво. Хармъни се предлага в различни варианти, като клиентите могат да сменят всичко по нея – от цвета на очите, през косата, до размера на гърдите и задните й части.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    10 2 Отговор
    а може ли да му счупя носа

    Коментиран от #2

  • 2 Напрао гърми хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "vasik atanasova":

    Ще го заболи и ще заплаче
  • 3 БайТози

    12 0 Отговор
    Вене,на кукли ли обърна вече,свършиха ли се мъжете миличка?
  • 4 Ганьо

    14 0 Отговор
    Оууу,.....нашио да го напрааат да мое да "копа у градината"
    Со песни и стихотворения не става, сака си мотика.....
  • 5 ДЕДО ВЛАДИКА

    7 1 Отговор
    - Асане, що наби Айшето, бе? Не чу ли за Инстанбулската конвенция?
    - Е баш за т’ва, гос’ин съдия! Що са прай на мъж?
  • 6 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Флагман статията от 00:30 събрала само 5 коментара досега.

    Требе си нещо по-вулгарно, за да събере народа, иначе не стаа...