28 Февруари, 2018 11:21 3 076 2

Яна Маринова и Башар Рахал завъртяха тайна афера

  • романс-
  • афера-
  • кино-
  • филми

Отношенията между двамата актьори усложнили заснемането на филма "Привличане"

В светските среди се появиха слухове за по-интимни отношение между колегите Яна Маринова и Башар Рахал. Аферата се завъртяла по време на снимките на филма „Привличане“.

„Личеше си, че помежду им има нещо повече. Сутрин се появяваха заедно, а живеят в различни части на София. Гледаха се доста палаво“, разказват пред „Телеграф“ хора от снимачния екип.

Многократно на Яна и Башар им се е наложило да търсят спонсори, които да финансират амбициозния им проект, а това ги сближило много. Запознати с отношенията им разказват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на снимките обаче броят на скандалите нараснал.

„На два пъти личните им отношения ставаха повод за спиране на филма, но на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев“, донбавят хора от екипа.

Слухът, че имат връзка, не тревожи Яна и Башар. Наскоро публично коментираха, че двамата засега не планират потомство, защото нямали съгласие за пола на бебето им – единият искал момче, а другият – момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мюмюн

    11 1 Отговор
    Е тази е шаврантия е загоряла за рязан патлак...!