Last news in Fakti

1 Март, 2018 13:56 3 369 9

Луиза има над 80 женени любовници (СНИМКИ)

  • любовници-
  • изневяра-
  • семейни-
  • семейство-
  • секс

На секс терапевтката не ѝ пука, че любовниците ѝ са женени мъже

43-годишната Луиза Дер Велд твърди, че живее всеки един ден, сякаш е последен, признавайки, че има любовни афери с огромен брой любовници. Луиза е вдовица и майка на две деца. Тя признава, че след смъртта на съпруга ѝ, е имала връзка с 80 женени мъже.

Луиза, която иначе работи като секс терапевт, твърди, че жените на нейните любовници знаят за техните изневери, но си затварят очите, понеже сексът вече не е основното в брака им.

"Със съпруга ми имахме отворена връзка през последните години от нашия брак. После продължих така и след неговата смърт, това ме научи, че всеки ден трябва да се изживява като че е последен," казва Луиза, чийто мъж неочаквано починал едва на 34 години. Те имат две деца, едното на 12, другото на 17 години.

"Традиционният брак често не успява, тъй като е основан на модел, който не е променян 150 години. Според нея, голяма част от жените могат да обвиняват само себе си за изневерите на мъжете им, понеже дамите обикновено губят желанието за секс и напускат спалнята. Посвещават се изцяло на децата и домакинството и престават да мислят за своя брак и нуждите на съпруга си.

"Не се учудвам никак защо мъжете им изневеряват. Очевидно е и, че някои мъже също могат да живеят без секс, и тогава също така не обвинявам жените, които изневеряват," твърди Луиза. "Хората не трябва да ме осъждат, а да се посветят на секса. Животът е прекалено кратък, за да имаме секс само с един човек," казва вдовицата.

Когато става въпрос за съвършения партньор, тя е категорична в това, че иска до себе си човек, който има сходен на нея мироглед.

"Искам мъже, които искат секс колкото мен," пояснява тя. "Около 60 процента от двойките в един момент доживяват до изневяра. Ако са повече отворени към секса, това би се случвало по-малко." Луиза води семинари, на които участниците могат да правят секс помежду си. Компанията ѝ се нарича "Future Love" /Любовта на бъдещето/.

Според нейните наблюдения хората изневеряват най-често на Коледа и Деня на влюбените. "Празниците правят по-видимо онова, което куца във връзката. Хората тогава разбират, че в живота има още какво да се случи, нещо повече от досаден секс с един и същ партньор."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    9 5 Отговор
    Добро момиче ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тройкаджия

    9 3 Отговор
    Охххх, на чичо ще даде на малкия катеричок от големите орехи.
  • 4 Хасан

    14 4 Отговор
    И какво дошли сме на тоя свят само за да правим секс...!?..семейството,децата,отношенията,връзката,уважението са много повече от секса...
  • 5 Божидар

    6 6 Отговор
    Ох,как се изхвърлих на ламината...
  • 6 Анонимен

    6 0 Отговор
    Мога да понеса няколко сеанса с терапевтката. Пък след това ще си уважавам другите както казва Хасан
  • 7 дърто чукало

    6 1 Отговор
    Стара чанта,ама лачена
  • 8 мамо аз съм пилот

    7 7 Отговор
    разгонено животно и го превъзнасяте. Мен ще ме е гнус като знам колко са я орали преди мен тази нива.
  • 9 гост

    7 2 Отговор
    Еми каквото и да си говорим 80% от жените биха предпочели това пред работа за 5-600 лева където и да е , просто не всички стават и могат да са достатъчно добри за такива пари !