Last news in Fakti

17 Март, 2018 09:06 1 604 0

Във форма след раждането за нула време (ВИДЕО)

  • във форма-
  • упражнения-
  • отслабване-
  • след раждане-
  • млада майка-
  • мотивация-
  • тренировка

Как една млада майка да открие мотивацията в себе си?

Във форма след раждането за нула време (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Каква е мотивацията на една жена, родила преди 6 месеца и активно кърмеща, да постави пред себе си предизвикателството да влезе във форма за нула време? Това разкрива влогърата Наталия в новия си специален проект, наречен „Влез във форма“.

До момента позната със своята страст към гримовете, модата, козметиката и триковете за красота, младата майка, родила преди 6 месеца своето момченце, този път решава да предприеме крачка към възвръщане на старото си „аз“.

В продължение на 6 епизода в периода март-август, влогът „Влез във форма“ проследява ежедневието й — хранене, движение, спорт, разходки, емоции, изкушения, умора и щастие.

„След 5 месеца ще стана на 30 и именно това е моята мотивация да започна да работя по възвръщане на предишната ми форма, а защо не и да се сдобия с още по-добра версия на себе си. Но истината е, че искам да променя не само фигурата си, а и философията си на живот — искам да живея максимално най-добре, да съм пълна с енергия, да се чувствам тонизирана, да имам здрав дух и здраво тяло за много игри и приключения с детето ми. “, казва Наталия.

В стремежа си да възвърне предишната форма на тялото си, тя решава да стартира поредица от влогове, в които да покаже как с много желание и не по-малко усилия човек може да подобри не само обвивката си, но най-вече начина си на живот.

За всяка дама мотивацията може да е различна — просто да иска да влезе в топ форма за летния сезон, да има своите килограми за сваляне или просто да иска да е по-тонизирана, което със сигурност би се получило с приема на по-добра храна в комбинация със спорт.

Какви са стъпките, които самата Наталия смята да следва:

- Разговор с професионален консултант по кърмене доколко са възможни диетите за жени, които все още искат да кърмят
- Среща с диетолог, който да й разпише режим, с който да сваля плавно килограми
- Да започне да тренира, за да поддържа добра физическа форма с активност

Какво ще я посъветват професионалистите и как започва приключението „Влез във форма“ — вижте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА