Last news in Fakti

29 Март, 2018 00:30 13 400 10

Най-нестандартните секс контузии

  • секс-
  • контузии-
  • болка-
  • удоволствие

Понякога сексът не носи удоволствие, а болка

Най-нестандартните секс контузии - 1
Снимка: Shutterstock

Сексът е удоволствие, но понякога може да бъде и болезнен. Сексуалните контузии и дискомфорт са неща, за които хората рядко говорят или дори търсят помощ, но не трябва да бъдат пренебрегвани, дори да са се получили по комичен или „греховен“ начин, пише tialoto.bg. Ето какви истории разкриват лекарите:

1. Люта чушка

„Веднъж лекувах жена, чийто партньор ѝ е правил орална любов, след като е ял люто. Вагината ѝ беше зачервена и подута“, сподели Гейб Уилсън, лекар в спешното отделение в Югоизточен Тексас

2. Картоф в задния двор

„По време на практиката си съм вадил какви ли не неща от ануса на пациенти, но и аз самия бях потресен, след като ми се наложи да издърпам един сравнително голям картоф оттам“, Джошуа Зукерман, пластичен хирург от Ню Йорк.

3. Счупен пенис

„Докато бях на смяна една вечер в спешното дойде мъж със съпругата си. Имаше фрактура на пениса като обясни, че се получила, след като се блъснал в стълб. Жена му може и да му е повярвала, но не и аз. След като останахме насаме го попитах и той призна, че се е развихрил с проститутка следобеда“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.

4. Брекети

„Колежанин дойде с много странни рани на пениса. Членът му беше подут и раздразнен с десетки охлузвания. Беше видимо притеснен, но призна, че са се получили след като е получил орални ласки от колежка с брекети“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.

5. Халка на пениса

„Един от най-уникалните случаи бе с пациент над 60-те. Той имаше еректилна дисфункция и прочел онлайн, че може да стимулира ерекцията си като постави пръстен на пениса си. Той взел, че сложил халката си. Това бе спряло потока на кръвта към част от члена му и той беше подут. Едва успях да сваля халката, като се наложи да я срежа. Слава Богу, нямаше последствия и пенисът му се беше възстановил напълно. За щастие, след това той стана почитател на виаграта и повече не поставяше разни обекти върху достойнството си“, Робърт Хартман, уролог от Илиноис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедливост

    13 27 Отговор
    Хи-хи-хи, оня прелюбодеец с проститутката хубаво е наказан, така му се пада щом мърсува, нека си го получи, хи-хи-хи!.. Че и парите давал там, ха сега да ги дава на доктора, ха-ха-ха!..

    Коментиран от #6

  • 2 @Мозъка

    24 2 Отговор
    Това е нищо, по-лошите "контузии" за полово предаваните болести (:
  • 3 Гост

    19 1 Отговор
    Мисля, че е изпусната така наречената контузия "откъртен гълабарник"
  • 4 ДЕДО ВЛАДИКА

    36 2 Отговор
    Мацка се вози в такси и гледа на тавана залепени чифт джапанки. Пита шофьора:
    - За какво са тези джапанки?
    - Обуй ги и ще видиш.
  • 5 Хъво

    18 3 Отговор
    Вени джапанките са за теб
  • 6 Реалност

    27 6 Отговор

    До коментар #1 от "Справедливост":

    Що си толкоз злобна ????...е заради такива, като теб мъжете ходят по проститутки!

    Коментиран от #9

  • 7 Полицая от Враца

    8 1 Отговор
    За моята "контузия" с тиквичката нищо не сте написали.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хайде, марш!

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Реалност":

    Без такива, Господ е заповядал - Не прелюбодействай! 7-мата Божия заповед. Нямат никакво оправдание развратниците и един ден ще бъдат съдени за греховете си!
  • 10 Кака Радка

    2 0 Отговор
    Имам младо гадже и ме интересува дали може по някаква случайност да му счупя кура..................дет съ вика да не вземем да направим някой сакътлък............