Last news in Fakti

28 Март, 2018 12:37 5 354 4

Гаджето на готвачката Гичка бил наркодилър

  • гичка-
  • hell's kitchen-
  • шоу-
  • риалити-
  • наркодилър-
  • наркотици

Най-колоритната участничка в Hell's kitchen Гичка се оказа любовница на наркодилър

Гичка Красимирова от Костинброд отрицателно време стана звезда в кулинарното реалити "Hell's kitchen" по Нова телевизия. Забавната готвачка със селски акцент и поведение изнервя до краен предел шеф Ангелов и съотборниците си, но зрителите искрено се забавляват на щуротиите ѝ.

Скромната Гичка обаче съвсем не е такава, каквато изглежда, а от години е гадже на известния в цяла западна България наркодилър Младен Трайков – Магарето, съобщава "Таблоид".

Гичка, която официално работи като готвачка в училищен стол, всъщност се труди само за забавление, тъй като Младен ѝ осигурява завиден стандарт на живот. Според съседи на риалити участничката тя притежава три лични автомобила и се шири в къща с поне 5-6 спални.

"Не я гледайте каква смотанячка изглежда в униформената куртка. В цивилния живот Гичка не сваля кожените палта от гърба си. Само гримовете ѝ струват колкото издръжката на училищния стол за половин година”, коментират запознати.

Според слуховете Младен Магарето е обещал на любимата си да ѝ открие собствен ресторант, ако се представи добре в шоуто. Това мотивирало Гичка да участва в кулинарното предаване, а иначе не ѝ пукало особено за голямата награда - 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Младен Магарето бил близък приятел на Красимир Гачев - бивш президент на футболния отбор "Бенковски" в Костинброд. Преди около шест години той беше хванат при акция на ГДБОП, която разби нарколаборатория, намираща се в двора му.

Гаджето на Гичка се занимавал с разпространение на синтетичните наркотици из софийските училища. Напоследък обаче 36-годишният мъж е "излязъл на светло" и официално се занимава с животновъдство. Младен Магарето отглеждал пилета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пилето във фурната

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Магарето отглеждал пилета.

    поздрави за готвача с пилето във фурната
  • 2 Иван

    11 0 Отговор
    Браво на Факти.бг
    Казвайте ги тези неща.
    То само полицията и прокуратурата незнаят, че Магарето е наркодилър
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Измишльотини.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Гичка с голямата ......