Last news in Fakti

29 Март, 2018 10:33 12 290 25

Анджелина Джоли замени Брад Пит с много по-възрастен мъж

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • нова връзка-
  • авантюра-
  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • нова връзка-
  • авантюра-
  • по-възрастен мъж

Според мълвата връзката не е сериозна, но помага на актрисата да се съвземе

Анджелина Джоли замени Брад Пит с много по-възрастен мъж - 1
Снимки: shutterstock

Холивудската звезда Анджелина Джоли се среща с мъж - много по-възрастен от нея. Новината за новата връзка на актрисата дойде, след като жълтите издания разпространиха снимка на бившия й съпруг Брад Пит, който целува своята още по-бивша жена - Дженифър Анистън, съобщи Daily Mail.

Според клюката, която тръгна от Entertainment Tonight, 42-годишната актриса е заинтригувана от по-възрастен, но много привлекателен мъж, който е известен в светските среди. Въпреки че самоличността му остава обвита в мистерия, източници, запознати а авантюрата на Джоли твърдят, че той е агент на недвижими имоти.

Изданието се позовава на неназован източник, според когото връзката на Анджелина не е сериозна, но пък тя прекарва времето си с някого и това й помага. Източникът твърди още, че няма никакъв шанс Пит и Джоли да се съберат отново.

„Да, много се говори, че двамата отново ще са заедно, но това никога няма да се случи“, казва той.

Припомняме, че Бранджелина се разпадна през 2016 г., като бракоразводното дело на двамата съпрузи все още не е приключило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фактология

    27 21 Отговор
    Вижте я само тая злобна кощрамба къв вампир е, изглежда поне 10г и нагоре по-стара, напълно ще и подхожда тоз чичка (опа, може и да е дядка). Джен и Брад са свежи като дечица пред тая изсъхнала чума, въпреки че Дженифър е на 49, а Брад на 54г!

    Коментиран от #5, #9

  • 4 косю

    8 10 Отговор
    Некой млад и трябва на 25-30 години да и търка катерицата ежедневно.

    Коментиран от #10

  • 5 Анонимен

    12 15 Отговор

    До коментар #3 от "Фактология":

    На тая " чума" неможеш да й стъпиш на малкия пръст, дечко! Разбирам, че си фен на Джен, ама тва не ти дава право да говориш така за ЖЕНА, която е постигнала толкова много и имети й ще се помни вечно. Да ти напомня тя е секс-символ, има голямо сърце и незабравяй, че е майка и жена чието име се знае в целия свят!
    П.П.: Искам да видя отговора ти! 🤔🤔🤔

    Коментиран от #11

  • 6 Ева

    11 14 Отговор
    Просто е жена за пример осинови деца, морална жена толкова много каузи подкрепя какво друго да кажем за такава жена!Браво

    Коментиран от #7, #19

  • 7 Маги

    3 14 Отговор

    До коментар #6 от "Ева":

    Напълно те подкрепям..! ЖЕНА за пример. ❤❤❤😍😍😍💯💯💯🔝🔝🔝

    Коментиран от #21

  • 8 ГОСТ

    9 2 Отговор
    Родена: 4 юни 1975
    да на 42 е за сега
    много ми харесва но тя не приема че остарява
    сигорни уивър си остарява
    но тази не и ще се убие мисля:(
  • 9 Stephanie

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Фактология":

    Ха-ха-ха, право в десятката, няма накъде повече, браво!
  • 10 Stephanie

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "косю":

    А тя луди и солени пари ще трябва да му плаща ежедневно..!
    Иначе за такава кой нормален мъж би се хванал!? (Lol!)
  • 11 Stephanie

    17 6 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Понятията жена, секс-символ и голямо сърце са абсолютни антиподи на това бостанско плашило, загубеняко! Това е измет ненагледна и като душевност, и като визия, и е пълен боклук. Както и некадърна псевдоактриса, крайна обида и унижение за киноиндустрията. Ще се помни вечно, ДРУГ ПЪТ! Ще се отвее бързо и лесно като ненужен прахоляк. И с такава майка, тежко и горко на децата. Толкова е зле Джолата във всяко едно отношение, че не си струва човек да се хаби с коментари!!!
    И между другото, един мъж трябва да е много пиян и здраво дрогиран, та да се реши да легне с нея!!!
    Хахахахаха... Ха хахахахаха!...

    Коментиран от #16, #18

  • 12 Междинно разсъждение

    12 0 Отговор
    Като стана въпрос за алкохол и дрога... Брад Пит го имаше този сериозен проблем през годините прекарани с Анджелина. Като се раздели с нея и се върна при Анистън, пишат че се пречистил от тези отрови и си подновил живота. А това е прекрасно само по себе си. С Анджелина защо е водил този упадъчен живот? Не я е обичал истински и е търсил утеха и спасение в наркотиците и опиума? Това е много лошо и в крайна сметка гибелно за всеки един човек. Било то холивудска звезда или обикновен човек. Не нападам и не защитавам никого, но хайде да бъдем обективни, редно е. Ако трябва да сме честни, човека изглежда е щастливо влюбен в Дженифър и това му дава желание и сили да изхвърли завинаги вредните и опасни навици от живота си.

    Коментиран от #13, #22

  • 13 Катя

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "Междинно разсъждение":

    Със или без тия приказки е ясно като бял ден, че Брад Пит от нея се е напивал. И за разлика от тебе аз откровено ще кажа че тая закачалка с подпухналата муцуна ми е крайно антипатична и противна, сериозно! Едно че никаква женственост и човешко излъчване няма в нея, друго че покрай разгулния си пропаднал живот щеше да направи и Брад резил какъвто е тя самата! Направо го влачеше към дъното. Искрено се радвам, че навреме се отърва от нея и се върна при свястното и хубаво момиче Анистън, с която перфектно си подхождат!
    А самотната вещица Джоли да хваща пътя и да не им пречи на щастието!!
  • 14 Calendar4e

    11 4 Отговор
    Това пълничко момиченце Анджелинка не всякога е било дръгла! Вие виждали ли сте снимки на Анджи отпреди мноого години, преди да стане известна? Хич не е слаба там, напротив доста си е закръглена! И не само в тялото, ами и в лицето! И според мен по-хубава и естествена е била тогава, обаче режисьорите са я накарали да легне под ножа, жалко.
    Angelina Jolie before and after nose surgery и всичко ще излезе наяве.
    Скалпела на пластичния хирург яко е работил без съмнение.
    Sorry, заблудените..светнете се..
  • 15 42 годишния

    10 3 Отговор
    Дяволски ТАЛАСЪМ е Анджа
    Типичен треторазряден ДЖЕНДЪР
    ПЪЛНА ШМАТКА
    ВЪН ОТ ЧАДЪРА

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Lucille

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "42 годишния":

    Страхотен си пич, ясно кратко и жестоко! Скрий ги всички в малкия си джоб!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Истината

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ева":

    Тая бисексуалната била морална жена, каузите хитро ги подкрепя за собствена изгода, кой разбира разбира... Жена за 'пример' пък накрая била...ах, какъв ГОЛЯМ СРАМ СРАМ СРАМ! Накъде върви тоя пропаднал объркан свят, то вярно и преди е било, ама този мерзък 21век съвсем се 'мъчи' да излезе от контрол... Затова света е побъркан, защото 'примерите' на младите и подрастващи поколения са ей такива. Лошо, жалко, много лошо.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Paradise

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Маги":

    Пример за ГРЯХ И ПОЗОР!!! Много ГРЕШНО същество е тази!
    ДЕМОНИТЕ Я ВЛАДЕЯТ!!!
  • 22 Анонимен

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Междинно разсъждение":

    Брат се е дрогирал преди да стешне Джоли(Докато е с Дженифър). След раздялата с Анджи спира и алкохола за да може Анджи да го види в друга светлина и да прекарва повече време с децата си.
  • 23 Анонимен

    1 4 Отговор
    Щом Брат и Дженифър са "толкова хубава двойка", защо Брат я остави заради Анджелина. И защо Децата на Брат носят името: "Джоли-Пит". Явно Брат е искал тази жена много силно(и още я иска), но като видя, че тя няма намерение да му прости се "върна" при план "Б". И вие просто НЕ разбирате, че Анджелина дърпа конците тук! Сега си лягайте и ако наистина НЕ харесвате Джоли не си губете "ценното време" да я хейтите!
    Комплексари които няма какво да правят и се пудят кой да хейтът. Щом не харесвате Джоли защо изобщо отворихте новината? Защо изобщо я прочетохте? Защо? Защо? Защо?.....
    Гледайте си живота и оставете хората намира!
    Това е за всички хейтъри на Анджелина.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Как не!

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    Както и да ненавиждаш Дженифър и да превъзнасяш Анджелина, на цял свят е повече от ясно, че Брад и Джен са родени един за друг, сродни души са! Дженифър е единствената и незаменима любима жена за Брад Пит, винаги е била и винаги ще бъде. Той не иска Анджелина, никога не я е искал, и няма да я поиска никога. Тя не "дърпа конците", това е толкова смешно, просто защото е вън от чадъра! Отново си остава сам самичка и трети план В, а не Б за всеки един мъж. Да ти напомням ли и че Джордж Клуни винаги я е мразил, той харесва Джен и Брад като двойка и дори е помогнал да се съберат отново?
    И съдейки по часовете в които пишеш, май си имаш доста излишно време, за разлика от заетите хора. Хайде малчо, пий си млекцето и лягай да спинкаш! И спри с тая твоя завист, истината тъй или иначе няма да промениш, а само ще си съсипеш здравето...
  • 25 Що за въпрос?

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    Хахаха, егати, защо отворихте новината! Защото новините са за да се четат, преценяват и коментират, ей затова! Независимо за какво и кого става въпрос!