Last news in Fakti

1 Април, 2018 10:24 6 199 0

Ето го новия "Мистър Стани богат"

  • билалов-
  • стани богат-
  • водещ-
  • кънчев

Михаил Билалов ще седна на горещия стол

Какво е общото между изпечен наркобос и отегчен от брака си мъж, търсещ утеха в разкрача на Яна Маринова? Отговорът е Михаил Билалов. Най-новата му роля на малкия екран няма да го вкара във високоадреналинни сюжети, но появата му се очаква с все същото нетърпение. Името му започна да се циркулира в медиите броени дни, след като стана ясно, че интелектуалната игра „Стани богат“ се завръща в ежедневието ни. Трансферът от Нова тв до БНТ несъмнено доведе и до смяната на Ники Кънчев, превърнал се в отличителен белег не само на предаването, но и на доскорошната му телевизия-домакин.

Фактът, че Билалов ще влезе в ролята на водещ на шоуто, всъщност, все още остава в рамките на догадките. Причината – от националната ни телевизия отказват да дадат категоричен отговор на въпроса кой ще замести Кънчев до старта на „Стани богат“ тази неделя. Според слуховете обаче звездата от „Под прикритие“ и „Връзки“ вече е получил нужното одобрение от продуцентите от световната компания, чийто регламент доскоро повеляваше, че начело на формата винаги трябва да застава журналист. За мястото на Ники Кънчев актьорът пребори Юлиан Вергов и радиоводещия Димитър Павлов.

„Под прикритие“ превърна екранния Джаро във всенароден любимец. Оттук, разбира се, и интересът към Билалов от страна на продуцентите на риалити форматите не закъсня. Първи опит да експлоатират личния му живот в праймтайма направиха Иван и Андрей, като усърдно водиха преговори с актьора за „Фермата“. Момчето, в чиито актив на емигрант във Франция влизат професии като главен готвач и продавач на картини-менте, обаче така и не продаде поглед „зад кулисите“ на личния си живот срещу опцията да гради външна тоалетна и да сади домати в новоизградената база на предаването.

Именно фактът, че не позволява името му да бъде експлоатирано до момент, в който зрителят би посегнал към дистанционното още с първите секунди на появата му на малкия екран пък го превръщат в необходимата доза свежест, от която се нуждае предстоящият сезон на „Стани богат“.

Любовта между Билалов и камерата изглежда сякаш предначертана от съдбата. Макар в годините си на странство да не успява да поддържа искрата нон стоп, актьорът рядко си позволява да страни от това, в което знае, че е добър, а именно – играта. За себе си казва, че не вярва да е „вторият Клинт Истууд“. Затова и към момента не се е замислял за трансфер към режисьорския стол. Не вярва и да започне да пише сценарии, подобно на други свои колеги, измежду които впрочем е и Мариан Вълев (Куката, „Под прикритие“).

Докато не е ангажиран с професионални ангажименти, актьорът разпуска основно със спорт. Дълги години е запален по джудото. Контузия в колената обаче го кара да се преориентира към айкидото. „Това е спорт, който те кара да вярваш в инстинкта и интуицията си“, обяснява той.

Във времето, което прекарва с децата си от японката Санае пък избягва да ги притиска за кариера на театралната сцена или в киното. Въпреки че той самият е от актьорско потекло, Билалов е категоричен, че в никакъв случай не държи дъщерите му да наследят занаята. Сред любимите им занимания, когато са в България, пък са екскурзиите до родното Черноморие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА