Last news in Fakti

3 Април, 2018 16:37 7 774 5

Нещо става в "София ден и нощ" - три двойки скъсаха!

  • софия ден и нощ-
  • софия-
  • раздяла-
  • скъсаха-
  • малко коте

Три двойки, любими на публиката на нашумялото риалити, прекратиха отношенията си

Три двойки от риалити сериала "София ден и нощ" сложиха край на връзките си в реалния живот. По-познати на публиката разделените двойки са Асен и Симона, Митака и Стефания и Галя и Жоро. Това предаде "Телеграф".

Феновете все още не могат да повярват, че Калина Иванова и Еди Канхуш в ролите на Симона и Асен в сериала, са взели подобно решение. Те бяха любимци на публиката, понеже искрата между тях пламна още в началото на сериала, когато той тепърва набираше популярност. Още по това време вместо да играят роля, влюбените не криеха чувствата си един към друг, като така успяваха да съчетаят полезното с приятното. Мони и Асен, както ги познават феновете им, бяха близо година и половина заедно, като през това време нито един от тях не пожела да коментира връзката им извън и в сериала. "Тези двамата са създадени един за друг", "Те ще се съберат отново" - подобни коментари оставят последователите им, като се надяват актьорите отново да се съберат.

Следващата двойка, която последва тъжния пример, ту се събираше, ту се разделяше - Бояна Генова и Кристиян Кирилов. Но този път твърдят, че раздялата им е окончателна. Бояна, която се прочу като Малкото коте на Божинов, не само скъса с мускулестия мачо, но го блокира от социалната мрежа Инстаграм. Странното е, че Бояна е премахнала и част от снимките, на които е сама, най-вероятно заради спомени, свързани с актьора.

Последната раздяла връхлетя и последно събралата се двойка - моделката Калина Кузманова - Галя, и Стефан Раденков, известен на широката публика като Жоро Италианеца. Връзката им продължи няколко месеца, а краят бил поставен от младата дизайнерка. Запознати разкриват, че Калина била изключително заета с ангажименти извън снимачната площадка на сериала, а последното, от което имала нужда, е мъж. В момента красавицата била обсебена да гради кариера и именно това попречило на отношенията ѝ със Стефан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карчо

    6 1 Отговор
    Нямат пари и кой от където на там. Но къде е новината ???
  • 2 АНОНИМЕН

    8 2 Отговор
    ОТДАВНА СПРЯХ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ БУЛАМАЧ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 30 Годишният Девственик

    2 0 Отговор
    Въздухари само
  • 5 Аааа

    1 0 Отговор
    Всичко българско трябва да се спре, за да може да пускат други глупости!
    Голям резил!!!!