Last news in Fakti

8 Април, 2018 10:10 2 506 10

Малин Кръстев: Хората без чувство за хумор са опасни

  • кръстев-
  • чувство за хумор-
  • актьорство-
  • поколение

„За съжаление това поколение си е самодостатъчно", заяви актьорът

Актьорът Малин Кръстев не показва излишни емоции - критиката, но и силната самоирония са част от образа му. Зад сериозния поглед обаче често наднича смях.

„Осъзнавам, че съм много щастлив човек. Професията ме сблъсква с такива уникални хора. Нашата професия не се работи, а се живее. Направих много верни ходове и не съжалявам за нищо”, каза в предаването „Събуди се” по Нова тв Малин Кръстев.

„Не мога да понасям хора, които се взимат на сериозно и които живеят в някаква илюзия за себе си. Те непрекъснато играят в живота в желанието си да обслужат общественото мнение. Мразя и хора без чувство за хумор, те са опасни”, каза още актьорът.

„За съжаление това поколение си е самодостатъчно. Най-големият ми страх е, че не оценява човешкия живот като такъв. Като шанс, че си се родил. И това не е само в България, а по целия свят. Може би наистина си тръгваме. Опитвам се да не бъда черноглед”, на мнение е Кръстев.

На въпрос как предаването „Господари на ефира” го промени през 15-те години в ефира на NOVA, актьорът каза, че няма усещането, че е минало толкова време.

„Предаването ми донесе само хубави и приятни емоции, както и среща с много професионалисти. Това да имаш доверие само на „Господари на ефира”, че нещо може да се разреши докрай, е страхотно”, допълни Малин Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rosa

    11 4 Отговор
    И аз не ги понасям такива без чувство за хумор. А истината за тях е, че са най-жалките комплексари, които правейки се на "сериозни" избиват само и единствено ОГРОМНИЯТ СИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ!!! И на практика доказват на света безспорната истина за тях самите - а именно, че са едно ГОЛЯМО НИЩО!!! Мразя ги и ги презирам едновременно!!!

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Къв си ти бе!

    6 6 Отговор
    Я па тоя! Баш па тва посредствено актьорче да не си отваря плювалника за хората! Точно па тоя няма да ми казва какво обичал и какво мразел!

    Коментиран от #5

  • 3 Крайности

    6 4 Отговор
    И какво е определението за хубав човек с хумор, да ръси цинизми под път и над път ли?
  • 4 Андрей Николов

    3 2 Отговор
    Най-опасни са слабите актьори и глупавите. Ама то е едно и също :) Като тоя охлюв горе.
  • 5 gemini

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Къв си ти бе!":

    Тебе кой те пита бе, темерут с темерутите!
  • 6 боб

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Rosa":

    А пък аз най-мразя тъпа душица да мрази и презира едновременно или последователно.

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Образован

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Rosa":

    Факт. Право в десятката, браво.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 tv series

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "боб":

    Малоумника от Twin Peaks. Bob.
  • 10 Айде сиктир

    2 0 Отговор
    Бе що давате внимание на тоя тъпчо, не е заслужил.