Last news in Fakti

11 Април, 2018 11:29 12 891 6

Орлин Павлов изненада всички с новото си горещо гадже

  • орлин павлов-
  • певец-
  • актьор-
  • изненада-
  • ново гадже-
  • нова приятелка

Певецът гони 40-те, но продължава да избира млади 20-годишни девойки

Вечният плейбой Орлин Павлов си има ново гадже… и то какво гадже — 20-годишна мулатка, пише родното клюкарско издание "Таблоид".

В момента актьорът и певец отново се носи на крилете на любовта с младото девойче, което според някои е танцьорка.

Орлин Павлов гони 40-те, но това не го спира да избира все много по-млади и атрактивни девойки. Той и уж мечтае за деца и семейство, но момичетата, които в последно време получават за кратко статут на негови "гаджета", като че ли предпочитат купоните до зори и разголените снимки.

Сега фенове са забелязали Павлов и новата му половинка да пазаруват в хранителен магазин.

Двамата са заедно едва от около месец - два. Очевидци разказаха, че двойката не спирала да се целува и натиска докато обикаляла между рафтовете на голям столичен супермаркет. Те описват момичето като дребно, слабо, с леко изпъкнало дупе, кльощави крачета, интересно и запомнящо се лице, както и буйни тъмни къдрици.

„Щяха да блъснат щанда с хлебчета от натискане и опипване. Мулатката блъскаше кошницата с покупки, а Орлин кръстосваше неадекватен, раздърпан, невчесани и само си търкаше очите”, разказаха очевидци на страстните целувки в магазина.

По време на разходката в супера, компания им правела майката на новата любимата на Павлов. Бъдещата тъща не спирала да се усмихва на синеокия кандидат-зет. От обкръжението на певеца и актьор издадоха пред жълтото издание, че от няколко месеца той е лудо влюбен в младата къдрокоса красавица, която е едва 20-годишна. Борис Йотов от „Скъпи наследници” ще отпразнува своя 39-и рожден ден на 23 април, но въпреки това се урежда само с млади гаджета на по има-няма 20 години.
За последната година той успя да оплете в мрежите си няколко млади и атрактивни девойки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    6 2 Отговор
    бравос!
  • 2 Ееее,

    8 2 Отговор
    голяма новина!Чуждите чаршави ,черта българска...
  • 3 Омар

    7 6 Отговор
    Този лигльо да почва да смуче цигански хуйове да му се изтрие тази бебешка усмивка, навремето лигльовците така са ги карали за да възмъжеят
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Възмутената

    6 1 Отговор
    Как ли ще ми мине деня с тази тъпа новина
  • 6 Възмутената

    3 1 Отговор
    Малееее,този ден с тази тъпа новина,как ли ще ми мине??