Last news in Fakti

13 Април, 2018 19:16 13 696 4

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си

  • скандално интимната изповед на донатела версаче-
  • донатела версаче-
  • отковена-
  • изповед-
  • живот-
  • разказ-
  • лична история-
  • семейна история

Цели 18 години дизайнерката се опитвала да се справи със стреса и мъката след загубата на брат ѝ

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си - 1
Снимки: shutterstock

20 години след трагичната смърт на Джани Версаче неговата сестра Донатела като че ли най-сетне се чувства удобно в собствената си кожа и е готова да говори за всичко, което до сега нямаше сили да изрече на глас.

Ядосана и отегчена да слуша как другите разказват историята на семейството ѝ и трагичните събития, които се случиха, тя реши да проговори.

В най-скорошното си интервю дизайнерката сподели скандални и интимни подробности за живота си и бруталното убийство на създателя на една от най-известните модни марки в света.

Наследявайки империята на Джани Версаче и поемайки ръководството на семейната модна къща така внезапно, Донатела изпада в много трудно и почти пагубно за нея положение.

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си
Снимки: shutterstock

Тя е съсипана от загубата, а задълженията ѝ по управлението на бизнеса се оказват трудни. Така тя се пристрастява към кокаина.

В интервюто, дадено пред сайта ssense.com, Дизайнерката признава за тъмния период от живота си и дава доста подробности около смъртта на Джани, които до сега са били преувеличавани или интерпретирани погрешно.

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си
Снимки: shutterstock

Много често подигравана заради екстравагантността и парите й, сега Донатела разказва за твърдостта и решителността да скрие слабостите. "Аз бях новото лице на Версаче", казва майката на Алегра и Даниел. "Кой ще носи марката на един слаб, нестабилен създател, който губи главата си заради наркотиците и затова се презира? Никой! Така че създадох студената Донатела, далечна, агресивна, страшна", разказва тя.

За да се справи, Донатела Версаче се утешава в измамния свят на дрогата

Адът продължава цели 18 години. "В редките моменти, когато се озовах сама с моята пристрастеност, разбирах, че съм много, много болна. Някои нощи вече не бях отговорна, срамувах се от собствените си деца. Моята омраза към мен самата ставаше все по-силна и по-силна", признава Донатела.

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си

Елтън Джон е човекът, който й помага да се пребори, след като насила я вкарва в център за рехабилитация. Там тя прекарва пет седмици на лечение. "Зависимостта има същия ефект за всички", казва Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от липсващия кокаин, беше шокът от реалността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам колко лоши са нещата около бизнеса", споделя Донатела Версаче.

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си

Сестрата на убития моден дизайнер не одобрява филмите, разказващи за живота на брат ѝ

Донатела никога не е харесвала и одобрявала как различни хора се опитват да правят пари и да печелят слава от името на нейния брат. Освен че спомените за случилото се събуждат тъгата ѝ, много от написаното или заснетото на лента се оказва невярно или зле интерпретирана истина, което още повече вбесява дизайнерката.

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си
Снимка Архив: AP/БТА

За 20-годишнината от убийството на Джани, което бе отбелязано през юли миналата година, бе създаден нов мини сериал по романа на Райън Мърфи: "Американска криминална история: "Убийството на Джани Версаче".

Този филм се опита да даде на зрителите малко повече детайли около смъртта на Джани Версаче, но в действителност се оказва, че много от написаното в книгата, по която е създаден не отговаря на истината. Донатела се опитала да поправи неточностите, като изпратила писмо до телевизията, която държала правата за заснемането му. Оттам обаче, ѝ отговорили, че не могат да внесат нейните поправки, защото ги няма в романа на Мърфи, а те правят филм именно по написаните от него страници, дори и неверни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    14 1 Отговор
    Вай, т'ва много грозен, ба...

    Коментиран от #3

  • 2 лале ли си зюмбюл ли си

    8 2 Отговор
    въй че е грозна
  • 3 толерантен

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "......":

    Не е грозна бе - малко е страшна.
  • 4 ЩЩД

    2 0 Отговор
    Това маймун ба