Last news in Fakti

13 Април, 2018 17:26 2 768 8

Американец отслабна, след като 3 месеца яде само в закусвалня за бързо хранене

  • бърза храна-
  • хранене-
  • диета-
  • отслабна-
  • американец

За това време Тайлър Маринели успял да свали 9 кила

Кой казва, че от бързите храни се дебелее? Всички! Но един американец успя да докаже точно обратното.

В продължение на три месеца Тайлър Маринели от Паркланд, Флорида е консумирал единствено бързи закуски, предлагани от веригата ресторанти Chipotle... и отслабнал. За невероятните резултати, които е постигнал, разказа самият той пред изданието Men's Health.

С тази "диета" Тайлър успял да свали 9 килограма. Всеки ден той приемал храна през 8 часа в денонощието, а през останалите 16 - гладувал. Причината за това била, че се придържал към принципите на диета — разпределял порциона си на принципа 40% въглехидрати, 40% белтъчини и 20%мазнини за ден.

"Знаех, че ако ям само кокошка, ориз или фасул, ще мога да ги включа в диетичния си план и да продължа да свалям тегло, получавайки от храната удоволствие", разказва американецът. В дните на тренировка той употребява 1800 килокалории на ден, а в останалите — 1200. Освен кокошка с ориз, той яде яйчен белтък, червен фасул и кисело мляко.

Диетологът Сюзън Беркман отбеляза, че диетата на Маринели не трябва да се нарича балансирана, тъй като в нея не влизат плодове и зеленчуци. "С времето могат да се наблюдават и лоши последствия и дефицит на витамини и микроелементи," отбеляза тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 руйййй

    2 2 Отговор
    пич!
  • 2 Morgoth

    16 2 Отговор
    Отслабването е въпрос единствено на калориен дефицит. Няма никакво значение какво точно ядеш, стига то да ти носи по-малко калории от тези които хабиш. Съвсем друг е въпроса за здравословността на яденето и какви допълнителни витамини ще трябва да приемаш, ако диетата ти изключва плодове и зеленчуци.

    Коментиран от #7

  • 3 Иванов

    6 0 Отговор
    Най- вероятно е хванал глисти в закусвалнята и затова е загубил тегло. И да ви кажа, когато получите сърбеж отзад, това не винаги означава, че сте в крак с модата от Запад и трябва да си смените пола. Може да сте хванали глисти. Нашите натовски герои, обикнавено се връщат от мисии в чужбина с глисти като пепелянки. Но мирът иска жертви, както би се изразил самият Чапай!
  • 4 Cock-a-doodle

    4 1 Отговор
    Преводът кърти... Кокошка с ориз :)
  • 5 Ввв

    2 0 Отговор
    Пълни глупости
  • 6 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Като гледам първата снимка, човекът не е дебел,по-скоро е отпуснат.Явно не прекалява с яденето,просто тренировките са стегнали тялото му.Очаквах да видя някой с габаритите на Пеевски - отслабването на такъв за 3 месеца наистина би било чудо...
  • 7 Да да

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Недей им казвай такива неща,че сега ще спрат да ядат,вместо да почнат да се движат повече! А този от снимката може дори да не е мърдал в килограмите - отпуснат и стегнат. Дето викат - преди/сега,но по-скоро е сега(дебел),преди(слаб). А рекламата на тая верига му е донесла някой дюнер,ааааа долар де!
  • 8 некойси

    0 0 Отговор
    Като гледам не е само от диета ... посещавал е фитнеса както изглежда.