Last news in Fakti

20 Април, 2018 12:39 5 454 6

Николета превзема модния бизнес с... (СНИМКА)

  • николета лозанова-
  • ни ло-
  • своя марка-
  • бранд-
  • плеймейтка-
  • моден бизнес-
  • бански

Плеймейтката създаде първата си колекция бански костюми

Николета превзема модния бизнес с... (СНИМКА) - 1
Снимки: Instagram

След като дълго време бе рекламно лице на безброй модни марки за всякакъв вид облекла, Николета Лозанова реши да започне да развива свой собствен бранд и да навлезе по-навътре в бизнеса.

Всъщност плановете на плеймейтката вече са факт. Тя създаде марката "NL 4 YOU", съобщава HotArena.

Ни Ло дори е направила място на своята "рожба" в социалните мрежи, както и специален уебсайт, които съвсем скоро ще започнат да функционират.

А какво точно предлага Ни Ло? Половинката на Ники Михайлов първоначално ще стартира с бански костюми, кройките, на които са направени по нейни идеи. Със сигурност всеки един от моделите ще бъде невероятно секси, като самата Николета.

Първият артикул е розов бански от две части, който изглежда доста оригинално — макар да представлява две отделни половинки, те са свързани и създават впечатление за цял бански.

Ето какво написа брюнетката в нета, за да представи новото си начинание: "Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един — @nl.for.you! Are you ready?!"

Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един - @nl.for.you ! Are you ready?! 🎀👙 #nlforyou #soon

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Apr 18, 2018 at 6:19am PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Журито

    13 6 Отговор
    Ох как искам да ѝ засмуча сливата
  • 2 Без майтап

    12 3 Отговор
    И аз нямам работа
  • 3 okoko

    21 1 Отговор
    Освен да впечатлява с дълбоко гърло, с онази си работа, с друго няма какво да грейне, камо ли да превземе нещо.Интересно ми е колко тъп журналист, може да си, щом така пишеш мазни-подмазвачески всякаш стати...а може би Ви плащат...естествено.Сега всички селянки от градове и паланки,всички коври, ще се кълчотят с тези бански в онзи кофтор Слънчев бряг, който отдавна е бетонен кенеф.
  • 4 Кофа пълна със силикон

    20 2 Отговор
    Стига сте писали за тези отвратителни пачи.Дайте малко информация за нещо нормално,а не за надути силиконови торби!!!
  • 5 Горд Минчев

    15 0 Отговор
    Ехоооо стига сте я алансирали тази бабка,наш кога ще превземе пазара ,стига с тази бабичка че ми писна от нея.
  • 6 жури

    1 0 Отговор
    Ревюто е в Столипиново