23 Април, 2018 12:14 3 138 3

Мегз проговори за новото си гадже

  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • дизайнер-
  • връзка-
  • гадже-
  • приятел

Дизайнерката призна, че има връзка с известен човек

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз призна за пръв път пред списание Love style, че има нов мъж в живота си.

"Заедно сме съвсем отскоро, не живеем под един покрив и затова не искам да разкривам подробности. Запознахме се в София, където най-малко съм очаквала да го срещна. Мога да кажа, че ме разбира. Той не успя да дойде с мен в Тайланд, защото много работи. Няма да издавам с какво се занимава, тъй като е популярно лице", разкри подробности Мегз.

От Тайланд тя му донесла подаръци: билки, тигрова мас и екстракт от отрова на скорпион, които, освен че са много лековити, са и известен афродизиак.

Мегз признава, че наистина е била в Тайланд в компанията на милионерския наследник Иван Динев.

"Писаха, че ми е гадже, което не отговаря на истината. Той е приятел на моя близка и така се озовахме в една компания. Изкарахме си страхотно, въпреки стреса, който им докарах със закъснението си, защото за малко щях да изпусна полета заради цип, който се скъса в последния момент при опита ми да прибера една шапка. Е, успях да хвана самолета в последния момент, въпреки че вече бяха затворили чекинга. Заради това не успяха да ми пуснат багажа и се наложи да го кача с мен в самолета", разказа Миглена.

В Тайланд Мегз се отдаде на екстремни спортове. Дизайнерката беше на рафтинг, като си избра най-екстремното ниво и разказа как са я спуснали от седем метра във водопада.

"Изобщо не ме хвана страх, напротив - беше страшно вълнуващо. Но за мой лош късмет във водата попаднах на отровна риба и получих яркочервен обрив по тялото. Мазах се с лечебна тигрова мас, която си купих от Тайланд. Тя доста ми помогна и вече имам много малко пъпки", разказва за приключенията си тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ads

    15 0 Отговор
    Каква невероятна футболна драма...
  • 3 Суйо

    0 0 Отговор
    Ииийййййййййй, пласмасовите и Сици ще си избият парите в тримесечния гаранционен срок!