Last news in Fakti

25 Април, 2018 10:22, обновена 25 Април, 2018 10:46 3 916 8

Кристо смени ранената в катастрофа Кристин с нейна адашка

  • кристо-
  • дивна-
  • ева-
  • кристин илиева-
  • катастрофа

Рапърът обърна гръб на старата си любов и намери утеха при нова девойка

Рапърът Кристо замени бившото си гадже Кристин Илиева с нейна адашка. След края на 5-годишната си връзка с Кристин Кристо дълго време остана сам и не можа да намери утеха, пише "Телеграф".

Той твърдеше, че моделката е най-голямата любов в живота му. Двамата се влюбиха още докато тя беше ученичка, но красавицата го заряза, защото бил ужасно ревнив. Няколко месеца по-късно името на Кристо бе свързано с неизвестна девойка, а след това и с друга - всичките с над 10 години по-малки от него.

В момента обаче той е оставил мимолетните си увлечения в миналото и отново се вижда, че е влюбен. Новата му приятелка се казва Кристин Георгиева и отново е доста по-малка от музиканта. В социалните мрежи е скрила годината си на раждане, но от публикациите си личи, че все още е ученичка или студентка в първи курс.

Кристо и Кристин се запознават по време на снимките на клип неговата колежка Ева. Там пламва искрата между тях, а близки споделят, че двамата са заедно от декември миналата година. В профила на рапъра обаче не може да бъде открита тяхна обща снимка, защото той предпочита да пази новата си връзка далеч от публиката. Една от причините за това е, че искал суматохата покрай злополуката с бившата му да отмине, защото не се чувствал добре той да показва щастливите си снимки с новата си любима, докато Кристин се възстановява след тежка катастрофа, която предизвика нейната приятелка Дивна.

Въпреки това Кристо все по-често публикува закачливи клипчета в Инстаграм, но все още не показва лицето на любимата си. Тайната им връзка обаче не е чак толкова тайна, тъй като двамата влюбени често могат да бъдат забелязани хванати за ръка по столичния бул. "Витоша".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    15 1 Отговор
    Щом е системно срещано явление си е направо педофилия,а това момиче изглежда като на 13-14 г.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Помешчик Артьом Безродний

    2 1 Отговор
    Кой е пък тоя рапър Кристо?!
  • 4 Анета

    0 1 Отговор
    Момичеро е едва на 14 години! Аз я познавам и знам на колко!

    Коментиран от #8

  • 5 Бела

    0 1 Отговор
    На 14 е пхахахахаххаха бързо я направихте студентка
  • 6 Анка

    0 3 Отговор
    Абе тоя Кристо не можа да пробие като рапър и трябваше да стане известен с педофилията си, а е грозен , та грозен, а отгоре на всичкото сваля некви малки момичета напълно недоразвити, поне тая Криси да беше хубава, като Кристин

    Коментиран от #7

  • 7 азсъм

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анка":

    Ти първо се виж себе си после говори за другите
  • 8 Катя

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анета":

    И от къде я познаваш по точно