Last news in Fakti

26 Април, 2018 16:44 7 396 8

Шаная Туейн: Доведеният ми баща ме насилваше сексуално

  • шаная туейн-
  • сексуален тормоз-
  • насилие

Певицата има тежък живот, но не спира да вярва в щастието и не губи надеждата си

Шаная Туейн разкри шокиращи подробности от детството си. Оказва се, че винаги усмихнатата Шаная години наред е търпяла психически и сексуален тормоз от страна на доведения си баща Джери Туейн.

Изпълнителката споделя пред Guardian, че не познава биологичния си баща, а майка ѝ така и не я защитава от новия си мъж, защото страда от тежка депресия, пишат от MissBloom. Доведеният ѝ баща бил алкохолик с психически проблеми, а в семейството ѝ царяли безпаричието и насилието.

"Една трета от роднините ми са се самоубили в млада възраст. Някои от тях страдаха от алкохолна зависимост и депресия", разказва самата Шаная.

"Всяка нощ, когато се прибирах в стаята си, не смеех да заспя преди да съм сигурна, че майка ми и Джери са заспали. Подслушвах, беше ме страх той да не я убие. Всъщност, притеснявах се, че ще се избият, защото много се караха. Сутрин, когато се будех, първата ми мисъл беше, че трябва да проверя дали и двамата дишат".

Насилието помежду им е прехвърлено и върху малката 11-годишна Шаная. В изблик на ярост, Джери пребил малкото момиче, почти до безсъзнание. Накрая се опитал да я удави, като натикал лицето ѝ в тоалетната.

За жалост нещастието за Шаная не спряло там. Една от най-известните изпълнителки на 90-те губи гласа си точно в пика на кариерата си. Това я принуждава да се оттегли от сцената за цели 15 години. Загубата на най-скъпото ѝ - музиката, идва в резултат от лаймската болест, от която се разболява. По-късно се подлага на ларингопластика, която ѝ помага да се завърне на сцената през 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамяни Курестия Бащата на Шани.

    4 21 Отговор
    Мноого беше добра в Дупето още от малка. И са се обажда да я праскам. Всичко е пиар просто. Помниш ли татко как ебеше сладко сладко а ??
  • 2 Ники

    7 2 Отговор
    Не разбрах къде е сексуалния тормоз ? Иначе разправии и караници има навсякъде . . и не е нещо ново набито дете нали . . за накой това е възпитание . . ма сексуалното посегателство е нещо друго . . ма не виждам да има такова де
  • 3 Милошевич

    3 6 Отговор
    Дърта уруспия
  • 4 Рубладжийчето

    1 5 Отговор
    Тъпи ушанки. Алкохолици, самоубийци , извратеняци, и насилници.

    Коментиран от #5

  • 5 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Рубладжийчето":

    Келеш !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Един ....

    2 3 Отговор
    Някой да има кърпички ?
  • 8 бббббб

    2 0 Отговор
    Залязващи актриси,певици,проститутки и модели търсят своя последен момент слава. А,ако може и някой и друг долар към пенсията да припечелят от това ще е като да улучиш от тотото.