Last news in Fakti

27 Април, 2018 12:00 25 529 4

Рачков е в ужас! Бил пребит от брат си заради...

  • димитър рачков-
  • петър рачков-
  • брат-
  • актьор-
  • комик-
  • водещ-
  • наркотици

Петър, чийто по-голям брат е комедийният актьор и водещ на шоуто „Като две капки вода” - Димитър Рачков, бе закопчан преди дни в апартамента си в бургаския квартал „Възраждане”. И този път причината е — притежание на синтетична дрога. Ченгетата нахлуха в дома му по предварително подаден им сигнал и откриха наркотика в женско яке, пише в. „Уикенд“.

Звездата на „Като две капки вода” и „Господари на ефира” е бесен на брат си не само заради новата му издънка пред властите, но и заради стълкновението си с него в средата на април. Митко научил от свои източници, че Петър пак се е замесил в престъпни схеми и отишъл в Бургас да го вразумява, да го моли да престане да петни фамилията. Вместо да се покае, пияният и дрогиран Рачков-младши обаче се изсмял и му казал да не му се меси в живота.

Разговорът на двамата родственици прераснал в лют скандал, който завършил с размяна на яки братски крошета. При физическия сблъсък повече пострадал шоуменът. Димитър получил синина и оток под лявото око. На патакламата присъствала и майка на братята, която се чудела как да ги усмирява. Изплашени от крясъците и шумотевицата съседи пък извикали полиция.

Травмата на комика се оказала голямо изпитание за гримьорите на „Като две капки вода”. Спецовете по макиажа трябвало да употребят голямо количество пудра, за да замаскират синките по лицето на водещия за поредното издание на шоуто.

На творческия състав водещият разкрил, че с брат му са си разменили удари. Днес Митко е категоричен, че е крайно време Петър да влезе в затвора и че няма да си мръдне пръста да му помага.

В момента Петър отново е на свобода. Той бе пуснат от ченгетата още същия ден, в който беше закопчан. Пред криминалистите рецидивистът се оправдал, че якето, в което е открита синтетичната дрога, не е негово, а на гостувала му дама.

При претърсването на жилището на Рачков-младши, полицаите се натъкнали и на буркан със съмнително прахообразно вещество. „Това е хранителна добавка на основата на билки, каквито използва майка ми”, обяснил арестантът. Следователите конфискували буркана и дали съдържанието му за изследване в столична лаборатория на МВР.

Резултатите от анализа тепърва ще покажат дали Петър е казал истината или се е опитал да преметне полицията. Ако е излъгал, грозят го големи неприятности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мето

    4 2 Отговор
    Егасимуси...
  • 3 Ръчков

    2 2 Отговор
    Да му беше забил плика с дрогата в устата на Рачков и гледай Рачков вдига ръцете с уплашено изражение на лицето.
  • 4 впечатлен

    2 0 Отговор
    Братът отдавна е извън играта, защото след системно дрогиране връщането назад е изключително трудно и доста често временно. За огромно съжаление!!! Но след така описаните събития все си мисля, че все някой някога трябваше да понатупа Димитър. Толкова много си е повярвал, че става все по-непоносим, ръсейки тъпотии, неуместни шегички и надхвъря всякакви граници на приличие в определени моменти. Гледайки понякога "капките", си мисля за чувството за хумор на българина. Защото освен че импровизира, Рачков действа и по сценарий. Понякога се получава доста конфузно. Но сме свикнали с всичко. Преглъщаш и отминаваш. Дистанционното, великото откритие на човечеството!