28 Април, 2018 19:13 9 771 14

Мрачна прогноза: Догодина идват световна криза и нови войни

  • края на света-
  • криза-
  • война-
  • астрология-
  • врачка-
  • катаклизъм

Политическият астролог Константин Дaраган от Украйна публикува на 18 април т.г. огромен текст с точни дати, имена на организации и държави и описание на начина, по който либералният глобализъм ще рухне.

Ето какво написа той:

„Твърдо – през 2019-21 години ще станем свидетели на фактическия крах на глобалисткия проект. Очаква се огромна световна криза, център и източник на която ще е англосаксонския глобалистки проект. Да преминат през тези години без загуба на властта и влиянието, без сериозни финансови сътресения, без принудителни структурни изменения и болезнено сътресение у свързаните с този проект страни и организации няма да им се получи. Това ще е по мащаб едно от най-важните събития за последните 30-40 години.

Това е астрологичен факт.

Макар и в посочените години самите членове на неговото политбюро, разбира се, няма да признаят този факт. И причината ще е същата, поради която ще загубят този важен рунд – заради витаенето в облаците от успехите си в миналото. Отчитайки днешното влияние и фюрерските амбиции на отиващата си формация, процесът на разпад никак няма да е лек и безболезнен. Военните стълкновения не просто не са изключени, те са дори много вероятни (не бих искал да ги нарека „неизбежни“). Ситуацията ще достигне до ниво, сравнимо с Карибската криза.“, пише Дараган.

От целия текст се разбира, че единственият печеливш ще е Китай.

Дараган по-конкретно описва какво предстои да се случи по страни и организации:

САЩ: принудителна мащабна трансформация на активите и собствеността с преки загуби за кредиторите. Въвеждане на нова система, нови правила на играта във финансовата сфера.

Основни събития по години и периоди:

2020-2021 г. Федералният резерв на САЩ ще претърпи мащабна криза, принудителна загуба на властта, болезнена реорганизация.

2019-2020 г. Тръмп: Начело на самоназначилата се за супергерой нация се намира възхитителен лидер. Той ще пострада от сериозно уронване на репутацията и положението в обществото, заради действията на специалните служби или сериозна провокация. Ще бъде подложен на проверка за издържливост, която той няма да премине. Би било добре, ако изобщо остане здрав след нея.

2020 г. Нюйоркската фондова борса ще премине през борсова криза, каквато не е имало в последните минимум 30 години.

На НАТО предстои мащабна принудителна реорганизация, мобилизация и значително притягане на силите, загуба на възможността да действа.

Ето какво казва и за Великобритания: принудително реструктуриране с огромни загуби, вероятен фактически крах на цялата структура на влияние. С две думи – британската шизоистерика, започнала тази година, се вписва тук идеално, тъй като Дараган вижда, че това ще се случи до 2018-2019 г.

Обществото на илюминатите: за тези, които обичат да копаят надълбоко, и на които не е нужно да се обяснява и доказва вече известното, ще бъде интересно да се погледне и в хороскопа на това общество. Единен свят под властта на наднационалните финансови елити, без религии, без нации. И без права. Свобода, превърната в своята пълна и абсолютна противоположност. Самото общество отдавна не съществува в първоначалния си вид, но идеята му си живее и оттогава превъзходно е разцъфнала при непосредствената финансова поддръжка на илюминатите - Ротшилд. И разбира се, идеята си има хороскоп.

Техническа прогноза: мащабна и болезнена трансформация със загуби и невъзможност да се получи желаното. Впрочем, лично Александър Ротшилд и Натаниел Ротшилд ще преминат през този обрат дори много добре, даже ще припечелят от тази криза. И не само те.

Китай ще триумфира: забележително усилване на влиянието, увеличаване на властта и тежестта в света.

Саудитска Арабия ще премине през колосални промени, смяна на политическия курс под натиска на обстоятелствата, възможна е смяна на режима или най-главното лице.

Предварителна прогноза, възможни сценарии на развитие: Като вариант за начало на щурма са възможни колапс във властта в САЩ, например, сриване на президентските избори; отказ от избори или непризнаване на техните резултати; отказ на САЩ да изпълняват свои международни финансови ангажименти; пълноценна икономическа война на САЩ против всички; скандал със златните запаси; борсов колапс и т.н..

Може да има и други варианти, при това десетки, тук е нужен профилен специалист. Точна прогноза ще напиша, когато събитията наближат и се появи фактология - имена, названия и новини.

Като астролог мога обаче с точност да кажа кога ще се случи това.

Привет, времето настъпи. Този процес ще се точи десетилетия, но ще е необратим и ще започне в близките три години."

С това украинският астролог завършва прогнозата си за това, което ще се случи на политическия фронт в близкото бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IQ-5

    30 3 Отговор
    А разпада на Украйна що не видял

    Коментиран от #3

  • 2 руйййй

    7 3 Отговор
    ще играем на апаши и стражари!кеф!
  • 3 асът на асовете

    34 1 Отговор

    До коментар #1 от "IQ-5":

    Щото той се вижда и с просто око от всеки дето не е сляп или изпаднал в пропаганден делириум.......не ти требе да си астролог.
  • 4 Eee

    18 6 Отговор
    Безработен и гладен човек от Украйна.
  • 5 Гюрза

    20 1 Отговор
    За пръв път украйнец да не казва,,за всичко това е виновен Путин,,ако се беше допитал до пияченко..100% Русия е виновна.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ads

    14 3 Отговор
    И тоз е закусвал с новичок. Звездите му го говорят.
  • 8 Вал

    20 2 Отговор
    То че се задава срив е ясно по празния поглед, кухите лозунги на всички Европейски политици. Все едно сме се върнали в 1986 в Развитото Социалистическо Общество. Същите помпозни строежи, същите високопарни приказки, същите чиновнически пълчища.
  • 9 месара

    7 0 Отговор
    тази информация "отгоре" ли му се дава?!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хохи

    3 0 Отговор
    Не съм астролог, и го прогнозира същото.

    Тази система няма логика да може да се развива.

    РЕПТИЛЙИТЕ НЕ СА ПРОСТИ, КАКТО СИ МИСЛЕХА АНГЛОСАКСОНЦИТЕ.

    САМОУНИЩОЖЕНИЕ, ТОВА ИМ Е БЪДЕЩЕТО И НС ДЕЦАТА ИМ ЯСНО
  • 12 emo

    6 0 Отговор
    Не съм астролог но знам със сигурност ако Источния блок не беше рухнал( около 400 милионен) то Западът отдавна щеше да преживее икономическа криза това го спаси но времено ( имам предвид англосаксонския модел на развитие ).Фактите са на лице.
  • 13 пак ли

    0 5 Отговор
    каква ху-ня, ама пълна тъпотия.
  • 14 vasik atanasova

    0 4 Отговор
    ТАКИВА ХОРА ДА СЕ ТРЕПЯТ С КАМЪНИ