Last news in Fakti

12 Май, 2018 11:16 2 498 4

Крис Браун с обвинение за групово изнасилване в дома му

  • крис браун-
  • изнасилване-
  • обвинение

Американка обвини Крис Браун, че е била изнасилена по време на парти в дома му, където имало много наркотици и алкохол, пише tialoto.bg.

Джейн Дау обяснила пред органите на реда, че била принудена да посети дома на рапъра след концерт в нощен клуб на 23 февруари 2017 г. и че няколко пъти била изнасилена от рапъра Лоуел Грисъм, чието сценично име е Йънг Ло.

В иска, представен пред лосанджелиски съд, се казва, че след концерт в нощния клуб „Уан оук“ Дау и съквартирантката ѝ срещнали Грисъм, който ги поканил на парти в звукозаписно студио с Крис Браун. Там Грисъм взел телефоните на двете жени.

След това Дау посетила дома на Браун, тъй като Грисъм ѝ казал, че единствено там ще може да получи телефона си. В дома на Браун партито продължило. Дау не получила обратно телефона си и не можела да напусне имението, което било заключено.

Според ищцата, 29-годишният Браун дал на гостите си алкохол и твърди наркотици, като ги подканил да се забавляват. Дау отказала да приеме наркотици. Тя се оказала в една стая с няколко жени, които правели секс с Грисъм и Браун. Джейн отказала да се съблече и да прави секс с когото и да било.

В иска се уточнява, че ѝ било попречено да напусне помещението и че тя няколко пъти била изнасилена от Грисъм и била сексуално нападната от друга жена, представена като Дау Екс.

Когато най-после й било разрешено да напусне стаята и да вземе душ, Джейн си дала сметка, че по тялото й има кръв от другата жена. Джейн Дау повикала такси и се прибрала у дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    9 1 Отговор
    Какво ви учудва ? Културни особености...
  • 2 диди

    14 1 Отговор
    Тя отишла доброволно в тях да порка и да се дрогира а после се оплаква че са и правили масаж на междукрачието.
  • 3 гост

    4 2 Отговор
    аз ще кажа нещо положително! лошо момче, но добър рапър!
  • 4 Zax

    4 1 Отговор
    Как, по дяволите, се "оказваш"?
    Публикувано във факти.бг: Тя се оказала в една стая с няколко жени, които правели секс...