Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 10:27 10 130 8

Щерка на крими-бос пострада от гробищна ограда

  • гробище-
  • благоевград-
  • васил горчев-кьоравия

18-годишно момиче, дъщеря на застрелян крими-бос, пострада след като се прободе в областта на брадичката на оградата на гробищата в Благоевград. Девойката е в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана към 4 часа тази нощ. Йоанна В. В. била на дискотека, там песен на Сашо Роман така я разчувствала, че решила да навести посред нощ гроба на баща си. Благоевградският крими бос Васил Горчев-Кьоравия бе застрелян с един куршум от снайперист на 20 януари 2005 г. пред хотел "Ален Мак" пред очите на охранителите му. Извършителят и досега остава неизвестен за полицията.

8 дни преди да се навършат 7 години от разстрела на баща й, Йоанна решила да навести гроба му, който е на старите гробища в Благоевград. Взела такси от пиацата пред хотел "Ален Мак" и спряла пред заключената ограда на старите гробища. Освободила таксито и решила да се покатери през окичената отгоре с шипове като връх на копия врата. Когато почти се била изкатерила и тъкмо да се прехвърли оттатък, момичето се подхлъзнало. Свличайки се надолу се набола на шипа под брадичката.

За неин късмет пострадалото момиче било забелязано от нейна връстничка, която се връщала с такси от жк "Струмско". С таксиметровия автомобил пострадалата Йоанна е потърсила помощ в Благоевградската болница. След обработка на раната й е настанена в отделението по хирургия, няма опасност за живота й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мартин акакка

    0 0 Отговор
    :)
  • 2 егаси ексик

    1 1 Отговор
    аман от прости жени, то господ си знае работата
  • 3 lhj lj,

    1 1 Отговор
    tapa ofza
  • 4 рфт

    1 1 Отговор
    Не,вие 3-мата сте тъпи. Искала е да отиде на гроба,бе .Толкоз ли е неестествено тва?
  • 5 пепо

    1 1 Отговор
    неестествено е да отидеш в 04.00 на гробища!!!
  • 6 Весо

    2 0 Отговор
    Неестествено е колко тъпи новини пускате напоследък... Кво ни интересуват тия работи... Само им вдигате реномето на тия "босове" и "мутреси" ....
  • 7 БГ

    0 1 Отговор
    САШО РОМАН -ПРЕЗИДЕНТ ! :D
  • 8 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    kogato iska shte poseti groba na bashtasi be.vas li da popita.molete se na gospod i vie dane zagubite roditel che togava shte vi pitam.