Last news in Fakti

25 Юни, 2018 17:23 5 404 1

Елена Паришева разтърси ефира с емоционална изповед

  • елена паришева-
  • певица-
  • емоции-
  • изповед

Певицата изля душата си пред Мон Дьо

Фолк певицата Елена Паришева разтърси ефира с емоционалната си изповед. Пред Мариян Станков- Мон Дьо изпълнителката изля душата си и направи много лични признания, които на няколко пъти дори я просълзиха.

Съпругата на футболиста Ивелин Попов с голяма болка се върна към фаталния 2 август 2008 година, в който нелепо загинаха двамата ѝ братя. "Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили", разказа фолкпевицата, едва сдържайки сълзите си.

Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, навръх рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар. „Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият", добави разстроената изпълнителка. "Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа", каза хлипайки тя.

Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви.той ми каза да я кръстя Ема "и всичко ще бъде наред".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще ли е това си е да го ли да е да е в о

    5 3 Отговор
    Ковра