Last news in Fakti

1 Юли, 2018 00:30 7 111 8

Ето коя зодия ще прави най-много секс през юли

  • зодия-
  • секс-
  • много-
  • юли-
  • козирог-
  • водолей-
  • риби
Ето коя зодия ще прави най-много секс през юли - 1
Снимка: Shutterstock

Козирог

Този период ще бъде стабилен във всичко. Основното нещо е да не се изолирате от останалата част на света. Не разчитайте на никого. Ако искате да направите нещо добре, направете го сами. Разбира се, трябва да оцените честно възможностите си и да не вдигате летвата твърде високо. След 22 юли, със Слънцето в Лъв ще станете по-силни и смели. Това е времето, когато щедростта ви ще бъде неограничена за хората, които са скъпи за вас или поне не се опитват да противодействат на вашето мнение. С това влияние за вас ще има само едно правилно мнение - вашето. Тъй като Марс е в своя ретрограден цикъл, трябва да бъдете подготвени за факта, че животът няма да върви съвсем по план. Ще трябва да промените много, за да получите това, което искате. Не влизайте в битки, които не са ваши. Препоръчва се да сте последователни и да мислите стратегически, за да поддържате стабилността. Алтруизмът ви ще бъде възнаграден по специален начин.

Водолей

Като цяло юли ще е положителен месец за вас. Слънцето в шестия ви дом ще ви прави изключително трудолюбиви. Избягвайте да влизате в конфликти на работното си място. Марс, преминавайки през вашия знак ви прави подвижни, ентусиазирани и енергични, понякога дори нетърпеливи. Вие сте изпълнени с решителност да изпълните целите си и едва ли нещо ще ви спре да го направите. В отношенията ви могат да настъпят известни промени. Ще се стремите към по-активно общуване, с удоволствие ще се срещате с други хора и ще споделяте своите мисли. Що се отнася до финансите, планетарните влияния са противоречиви. От една страна, позицията на Венера обещава добри доходи, включително благодарение на сътрудничеството с други хора и инвестиции. От друга страна, влиянието на Нептун може да се изрази в загуби. Поради прекомерния си оптимизъм можете да преценявате погрешно финансовите перспективи, така че трябва да сте много внимателни.

Риби

Слънцето през юли ще бъде разположено в сектора на забавленията, удоволствията, секса и децата, пише woman.bg. Това положение ще ви донесе много приятни емоции, желание за независимост, желание за удоволствие и разбира се романтични моменти. Децата ще ви радват. Флиртовете ще бъдат леки и повърхностни. Обърнете по-голямо внимание на професионалната сфера. Меркурий ще способства за подобряване и хармонизиране на отношенията ви с колегите. Дори да настъпят някакви конфликтни ситуации, то бързо и успешно ще успеете да се справите с тях. Ще бъдете миротворци навсякъде. Ако искате да смените работното си място, съветът е да изчакате по-подходящо време и да не предприемате нищо засега. Някои Риби ще изпитат материални затруднения. Важно е какви решения вземате относно финансите. Помнете, че не трябва да превишавате физическото си натоварване. Внимавайте много за състоянието на здравето си. Има опасност от травми, разтягане на сухожилие, навяхване на крайник. На тези, на които им е дошло времето, ще имат съдбоносна среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    17 0 Отговор
    То верно, май тая година пак ще си седя на сухо като Сахара деа :/

    Коментиран от #3

  • 2 Morgoth

    3 1 Отговор
    Единственото което може със сигурност да се каже е на коя зодия родителите са правили секс през юли :)
  • 3 путина

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "lol":

    и в сахара вали 3 пъти в година
  • 4 кучето шаро

    3 1 Отговор
    Добре че не съм нито една от изброените , че как ще се сексим в тази жега незнам .

    Коментиран от #5

  • 5 хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "кучето шаро":

    Минаваш на ръчна.
  • 6 обичам Вени

    1 0 Отговор
    Вени, ако го закършиш през юли - звънкай, че нищо не разбрах кой колко секс ще прави :/
  • 7 Дама

    1 2 Отговор
    Аз съм Везна, съпругът ми е Близнак, привличането между нас е неудържимо, а сексът просто невероятен. Другите зодии не ни засягат.

    Коментиран от #8

  • 8 пост

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дама":

    потете се през юли, до като други пият биричка.