Last news in Fakti

15 Юли, 2018 00:30 15 195 19

Как да правите незабравим телефонен секс

  • телефонен-
  • секс-
  • глас-
  • възбуда

Бъдете красива, за да се почувствате секси

Как да правите незабравим телефонен секс - 1
Снимка: Shutterstock

Един от трима мъже си мечтае за телефонен секс, показва проведено наскоро проучване. Телефонният секс може да бъде вълнуващо разнообразяване на вашия сексуален живот и начин да се позабавлявате, когато партньорът не е до вас. Това е един добър инструмент за развиване на вашите фантазии, желания, начин да премахнете всички задръжки и да повдигнете либидото си, пише az-jenata.bg. Без значение дали сте в две различни спални или на голямо разстояние един от друг, следвайте тези съвети за незабравим телефонен секс:

Най-важното за телефонния секс е да овладеете гласа си - смъкнете обичайната си височина на говорене, произнасяйте думите бавно, правете паузи, в които той да чува учестеното ви дишане.

„Искаш ли да знаеш с какво съм облечена?“

Започнете вашия вълнуващ сексуален разговор с описание на това как изглеждате. За да се чувствате секси и добре и за да предадете това настроение и енергия, погрижете се за себе си. Облечете това бельо, което бихте си сложили, ако в този момент бяхте заедно.

Сложете си най-хубавия парфюм, високи токчета, защото мъжете полудяват по тях в спалнята, почувствайте се наистина красива и желана. След това прошепнете по телефона всеки един детайл от вашата еротична визия. Със сигурност ще бъдете оценени.

„Мисля си за теб сега...“

Затворете очи и си представете, че партньорът ви е до вас на спалнята. Опитайте се да си представите неговия аромат, допир на кожа. Докосвайте се по най-чувствения начин, събудете страстта и желанието във вас.

Докато правите всичко това не спирайте да говорите. Изразявайте с думи всички свои емоции, усещания, желания към партньора. Попитайте го какво усеща, как се чувства, какво би искал да види или къде желае да ви докосне.

„Коя искаш да бъда?“

Секс ролевите игри могат да бъдат част от вашия телефонен секс. За да влезете в образ, най-напред се погрижете за вашата визия. Така ще ви бъде по-лесно да визуализирате другата жена във вас и партньорът ви да усети превъплъщението.

„Иска ми се да бяхме заедно ...“

Припомнете си всички вълнуващи сексуални моменти, които сте имали заедно и почерпете вдъхновение от тях. Предайте своя копнеж за близост.

„Обичам начина, по който ме караш да се чувствам!“

Дори при телефонен секс мъжете имат нужда да получават комплименти. Покажете доверие към него, разкажете му къде бихте му разрешили да ви докосва, целува. Позволете му от разстояние да открие онези забранени до този момент за него места.

Ако сте възбудена, не прикривайте вашето настроение. Лек стон, учестеното дишане ще приповдигнат желанието на партньора ви. Кажете му, че искате да усещате неговото дишане, неговата възбуда, плътен и секси тембър.

„Готов ли си за мен сега?“

След като си поиграхте достатъчно, предадохте силна енергия един към друг и сте достигнали до кулминацията, дайте му всичко, което той би искал да получи, ако бяхте заедно. Стонове, мръсни думи, скрити сексуални желания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 hmhmhm

    19 1 Отговор
    По-яка слушалка трябва ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БайТози

    11 3 Отговор
    Вене, напиши телефона си. [email protected]
  • 5 Баш Майсторът

    14 1 Отговор
    Око да види,ръка да пипне,е истината.Телефонен секс,само за извратеняци.....
  • 6 Радо

    3 1 Отговор
    За жени, които бродират гоблени става, иначе голяма скука тва бродиране мисля.
  • 7 ежко бежко

    4 1 Отговор
    Ще има пак развихряне на лудите!!!!!
  • 8 Враца

    5 1 Отговор
    А после кой ще плати сметката?
  • 9 гост

    4 1 Отговор
    Ще се дели по равно!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    2 1 Отговор
    Явно органа е толкова е пострадал,че не може да се забрави болката!Погнуси пак статията Макс!Аз се чудя ,като го боли ,как седи на него?! Не издържах на глупости и пак се обадих!
  • 12 Хитър Петър

    2 1 Отговор
    Точно е така........само не си изпращайте снимки, иначе ще се развали магията....
  • 13 гост

    2 1 Отговор
    Магия винаги има,въпреки снимки!Ако не я развали ,някой друг желаещ! Намериха се и стари и млади желаещи!Тюх да му се не види! Черен бил,рус излезнал! А Макс кой ще хареса -Никой!
  • 14 Факти

    3 0 Отговор
    Телефонен секс... Но само ако е игра към подготовката за истинския реален секс и ако двамата се познават... Иначе си е извратения за незадоволени...
  • 15 пост

    0 0 Отговор
    Стар виц: Две мутреси си говорят по GSM-a. Едната казва- приятелят ми е пак за риба. Втората пита -имаш ли вибрация? Първата потвърждава. Втората вика - пусни го на вибрация и си го наври, аз ще ти звънна.
  • 16 гост

    1 0 Отговор
    Мутресите са несравними!Сега разбрах,че на нищо не прощават!Да пази Бог!
  • 17 Хари Потър

    1 0 Отговор
    на Хитър Петър братчеда !
  • 18 Morgoth

    0 0 Отговор
    Малко сте назад с технологиите - вече има публични видео-чатове. Избираш си момиче което е онлайн и тя ти прави някакво шоу. Срещу определени пари можеш да я накраш какво точно да прави.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.