Last news in Fakti

20 Юли, 2018 20:09 15 366 9

Твърде грозна, за да е изнасилена?

  • грозна-
  • изнасилване-
  • жертва-
  • жертва на изнасилване

Мъжът, обвинен в престъплението, отрекъл и изтъкнал, че е станал жертва на клевета

Твърде грозна, за да е изнасилена? - 1
Снимка: shutterstock

Чиновник от китайската провинция Хъбей прецени, че жена, оплакала се за изнасилване, е прекалено грозна, за да стане жертва на подобно престъпление, пише в. "Хонконг фри прес".

Четиридесет и шест годишната потърпевша, спомената само под фамилното име Фу, още през 2016 година заявила, че е станала жертва на сексуално престъпление. Тя се оплакала на дисциплинарната комисия, следяща за поведението на длъжностните лица. По думите на госпожата в периода 2014-2015 г. тя била изнасилена три пъти от партийния секретар на селото. Мъжът, чието фамилно име е цитирано като Цуй, отрекъл обвиненията, като изтъкнал, че е станал жертва на клевета.

На по-късен етап случаят бил предаден в районния комитет на партията, ръководен от г-н Хао. Той решил да не даде ход на случая, след като разговарял няколко пъти с партийния секретар и след като установил колко неатрактивна е подалата жалбата.

"Когато са се случили предполагаемите събитията, обвиненият Цуй е бил на 50 години. А вие не сте виждали жената - нейната външност съвършено не способства за възникването на каквото и да било желание", заявил функционерът пред местните медии. По неговите думи госпожа Фу умишлено се опитвала да наклевети селския партиен секретар.

Изявленията на чиновника предизвикаха негодувание в китайските социални мрежи. Мнозина казаха, че партийните кадри си пазели гърбовете. В страната никак не били редки случаите на сексуални нападения дори над старици. Така че аргументът за грозотата на г-жа Фу изглеждал доста неубедително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цун кай хой

    83 5 Отговор
    Китайски гражданин е бил пребит от американски полицай след като е бил попитан как се казва.
    -Изгубих вяра в човечеството: заяви фак ю от болницата.

    Коментиран от #2

  • 2 smeshka

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цун кай хой":

    Еее тва не бях го чувал/чел
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шаран БГ

    14 0 Отговор
    Загубила се зайката. Няма я ден, два, седмица... Появява се потслабнала, разрошена и много гладна. Започнала да яде - бърза, бърза - не смогва да преглъща. Питат я : Къде беше? Казва : В гората. При кого? .. При дивите зайци.... Какво прави там ?..... Лошо, изнасилиха ме за седмица седем пъти....... А ти защо толкова бързаш , яж спокойно, по-бавно.... Бързам, бързам ! Трябва да се връщам !!!???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Манаф

    9 0 Отговор
    И откъде разбра че е грозна , те всички са еднакви