Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 14:02 2 242 2

Радина Кърджилова и Деян Донков искат да остареят заедно

  • деян донков-
  • радина кържилова-
  • заедно

Радина Кърджилова и Деян Донков вече са разбрали, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно.
„Говорили сме си за сватба. Усещам, че Радина е жената на живота ми, а децата биха били продължение на нашата връзка”, категоричен е Деян Донков пред новото списание Love style, цитирано от Дир.бг.

„Имаше някакво притеснение в началото. После известни затруднения и сега сме неразделни”, разказва Радина. Тя признава, че всичко я е спечелило в Деян. Актьорът признава, че се влюбва в половинката си отново и отново, а тя й липсва постоянно и първата й работа като отиде на репетиция е да му напише: „Обичам те!”. Актуалната двойка не крие, че се ревнува, но не обича караниците.

Деян Донков отрича слуховете, че майката на сина му - актрисата Анастасия Ингилизова не му разрешава да вижда Деян-младши заради връзката с Радина. „Дори си правихме планове за лятото и може би ще ходим на море всички заедно”, разкрива сексимволът на Народния театър. Двамата си мечтаят за къща в планината или каравана на морето, а скоро зрителите могат да ги видят и във филм като двойка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO ONE

    2 0 Отговор
  • 2 nemo 84

    1 0 Отговор
    shtom se obi4at neka se zemat