28 Юли, 2018 19:43 3 391 7

Деси Фотосесията нападна тазгодишните плеймейтки

  • деси фотосесията-
  • плеймейтки-
  • нападна-
  • хейтъри

Скандалната плеймейтка Деси Димитрова скочи на тазгодишните си наследнички.

Силиконката направи на пух и прах претендентките за титлата, които ще мерят сили в началото на септември, когато е финалът на конкурса.

„Не знам колко момичета участват тази година в конкурса, познавам само две от тях. Това, което виждам и мога да кажа със сигурност е, че никога досега не е имало толкова грозни плеймейтки. Аз съм в шок“, заяви Деси в интервю за „Famous VOX“.

„Хубавите момичета спряха да участват в подобни конкурси, защото не практикуват най-древната професия като мен, аз се подлъгах преди време. Не казвам "всички", има изключения, разбира се, но е обществена тайна, че голяма част от тях дават нощни смени. Всъщност може и дневни, не им светя“, скандализира Фотесесията.

В предаването Деси разказа как е прекарала безсънна нощ в опити да спаси профила си в Инстаграм. След Моника Валериева, Биляна Йотовска, Кристиан Кирилов и Юлиан Вергов, Димитрова бе поредната жертва на турските хакери, но с помощта на познати е успяла да си върне профила.

Деси не крие, че напоследък е превърнала в хоби следенето на хейтърските коментари, с които се забавлява.

„Хейтърите са моите най-огромни фенове. Благодарение на тях аз съм сред най-търсените модели за реклама“, споделя изкусителката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИНКО

    20 1 Отговор
    Ай стига бе стига сте качвали снимки на това , довечера няма да мога да спя след като видях това нещо

    Коментиран от #5

  • 2 Insоmniac

    5 0 Отговор
    И аз така.
  • 3 ванката

    8 0 Отговор
    деси чучулото трябва да и бъде новия прякор и се чудя може ли да има по-грозни от нея в тоя "конкурс" но явно може и да има но все пак я поздравявам за това че си признава че е проститутка и че този конкурс съществува за да могат богатите да си избират силиконови проститутки
  • 4 БНБ

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Хубавите момичета спряха да участват в подобни конкурси, защото не практикуват най-древната професия като мен,
    Тази чува ли се какво казва.
    Или утре ще има нова статия, че не е казала това, което е казала, а е искала да каже, но го е казала.
  • 5 Ще лъскаш на Деси Фотосесията

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "МИНКО":

    Хах, пак ще лъскаш шнура цяла нощ... Затова няма да спиш нали?
  • 6 КОП

    1 0 Отговор
    ТОВА НА СНИМКАТА Е ВАМПИР С ЦИЦИ.
  • 7 Ван

    0 0 Отговор
    Чудя се какво ли рекламира този модел?